Бареков за новия пост на Богомил Грозев: Какво е управлявал, че ще управлява Стария Пловдив?!

https://goreshto.net/novini/barekov-za-noviya-post-na-bogomil-grozev-kakvo-e-upravlyaval-che-shte-upravlyava-stariya-plovdiv/51118 Goreshto.net
Бареков за новия пост на Богомил Грозев: Какво е управлявал, че ще управлява Стария Пловдив?!

Николай Бареков не може да приеме Богомил Грозев за директор на Старинен Пловдив!

Водещият Богомил Грозев директор на Старинен Пловдив?! Да, ама не - поне според бившия евродепутат и пловдивчанин Николай Бареков. Ето какво заяви той преди часове: "Роден съм в Пловдив и съм израснал с суперцентъра на града и в Стария град. По-голямата част от живота ми минава в София, но си пазя пловдивския адрес в паспорта. И винаги гласувам само във Филибето в "Паисий Хилендарски", където съм учил като част от ОУ"Душо Хаджидеков". Гласувах лично и за последния ни кмет Здравко Димитров (нищо, че този път го издигна ГЕРБ). Та с тази биография, минала пред очите на всички филибелии, имам пълното право да запитам. По какъв критерии и причини един столичен водещ на новините, който има спорна финансова биография и няма нищо общо с Пловдив, беше назначен за директор на Стария град?! Какъв опит има като мениджър уважаемият Г-н Грозев? Какво е управлявал през живота си? Във вестниците пише, че дори не си е платил кредита на апартамента. И го изплаща бившият му тъст прочутият актьор Антон Радичев, който сезира всички институции за измамата с този кредит?! И най-важното. Толкова ли в духовната и културна столица на България Бай Зико не намери достоен кореняк филибелия, човек на духа, на изкуството или дори свестен журналист, който истински да познава проблемите и да милее за Пловдив и за съдбата на Стария град? Или просто пак някой му звънна по телефона от София и набързо Зико "взе сам решението"? Кадруването отгоре без оглед на качества, ценз и подготовка и без ясни правила е дива шуробаджанащина и връзкарство, то прогонва младите и убива вярата в държавността", разгневи се Бареков.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.