Бащата на Наум Шопов се срамува от него! Вижте защо

https://goreshto.net/novini/bashtata-na-naum-shopov-se-sramuva-ot-nego-vizhte-zashto/47204 Goreshto.net
Бащата на Наум Шопов се срамува от него! Вижте защо

Една от малкото общи снимки на Наум и ХристоЕдна от малкото общи снимки на Наум и Христо
Христо Шопов дълбоко се срамува от сина си Наум и неслучайно двамата почти не поддържат отношения. Самият водещ на „Ергенът“ признава, че с баща си не са си близки, затова и нямат общи снимки в социалните мрежи. За сметка на това с майка си Мариана Станишева се разбират много добре.

Причината Христо и Наум Шопови да са смразени помежду си е амплоато, което си е избрал сина на именития актьор. Той не можел да преглътне, че наследникът му е зарязал медицината и се занимава с участия в посредствени сериали и позорни риалити предавания.

Още по-малко разбирал инфлуенсърските му работи, пише „Уикенд“. Именно заради тях Наум постоянно търпи критики, тъй като рекламира всевъзможни неща в Инстаграм, без да отсява качественото от ментето и по този начин подлъгва хората.

Двамата Шопови неколкократно били канени да участват заедно в големи продукции, но Христо категорично отказвал. „Нямам планове да правя общи неща заедно със сина си, защото той не е театрален актьор, нито има образование в НАТФИЗ, нито в театъра“, отсече преди време Христо Шопов.

Близки до семейството не изключват и вероятността бащата на Наум да не одобрява годеницата му Теа. Нейното единствено препитание също се крепи на социалните мрежи, макар в последно време все по-рядко да я търсят за реклами.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.