Беновска към Милен Цветков: Няма да ти изтрия телефона, може да ми звъннеш! (разтърсващо)

https://goreshto.net/novini/benovska-kam-milen-cvetkov-nyama-da-ti-iztriya-telefona-mozhe-da-mi-zvannesh-raztarsvashto/51248 Goreshto.net
Беновска към Милен Цветков: Няма да ти изтрия телефона, може да ми звъннеш! (разтърсващо)

Илиана Беновска разтърси всички с прощалните си думи към Милен Цветков!

Журналистката Илиана Беновска разплака хиляди потребители в мрежата с прощалните си думи към Милен Цветков. Ето какво сподели тя преди броени минути: "Лети, Милене!... Ако не в този живот... Пак ще се срещнем... В “Часът на Милен”... Или в “Беновска пита”... Или... Няма да дойда на онзи ритуал, където всички идват с тъмни очила и говорят някакви думи за сбогом... Няма да ти кажа “сбогом”... Няма да ти изтрия телефона... Защото може да ми звъннеш отнякъде... Да ме повикаш в “Небесното” си предаване... Посвещавам ти моята молитва: Господи, дай ми сили да опазя живота и душите на близките си. Дай ми твърдост да застана като щит пред тях. Дай ми мощ да не плени злото моето знаме. Дай ми вятър да го развея. Дай ми слънце в косите да забия знамето смело в Нова Земя, която трябва да създадем. Дай ми здрава ръка да изтрия сълзите си, за да разпрегна конете и да запретна ръкави. Дай ми ум и мъдрост да създам верните нови закони. Дай ми орлов поглед да видя от хълма белия път пред нас. Дай ми характер да засея тучни ливади, да открия бистри реки. Дай ми самоотверженост да удържа слънцето на синьото небе. Дай ми горд профил, за да отбранявам за близките си тази Нова Земя - свят с дълъг и мирен живот. Дай ми безстрашие, Господи, да бъдем нейните първи обитатели и да родим нов народ. Няма да кажа „амин“, защото вярвам, че всичко предстои", разтърси мрежата Илиана Беновска.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.