Бежанец живее втори живот, благодарение на Аделина Радева и съпруга й

Съпругът й е възмутен, че ако били поръчали пица, щяла да пристигне по-бързо от линейката и полицейския екип

https://goreshto.net/novini/bezhanec-zhivee-vtori-zhivot-blagodarenie-na-adelina-radeva-i-sapruga-y/116702 Goreshto.net
Бежанец живее втори живот, благодарение на Аделина Радева и съпруга й

Съпругът й е възмутен, че ако били поръчали пица, щяла да пристигне по-бързо от линейката и полицейския екип

Лятната ваканция на новинарката от БНТ Аделина Радева и съпругът й Борис Радев, завърши със спасителна акция. Двамата спасиха афганистанец, открили го да лежи на пътното платно в безпомощно състояние. Случката е от 29 август, а Радев разказва за нея с неприкрито възмущение в социалните мрежи. Причина за това е забавянето на полицейския патрул и линейката. Той е категоричен, че ако бяха поръчали пица, щяла да пристигне по-бързо.

 

От баджа на мъжа станало ясно, че е афганистанец. Веднага тръгнали да го свестяват с шише вода като междувременно подали и сигнал на 112. Режисьорът уточнява, че сигналът е подаден в 13.10 ч., а полицейският патрул и линейката пристигнали чак в 15.30 ч. Дори екипът на БНТ ги изпреварил и бил на мястото час преди тях. В желанието си да бъде оказана помощ на човека възможно най-бързо Аделина звъняла дори в здравното министерство. Благодарение на нея, съпруга й и техни приятели, човекът оцелял.

 

Когато не е пред камера или пред малкия екран, Аделина твори бижута със сръчността на изпечен професионалист, макар да й е само хоби, както всъщност и рисуването. И тук няма да е пресилено, ако кажем, че е като професионалист, преди година дори направи изложба в Копривщица.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.