Безкрайно нежна Крисия омагьоса Слави /ВИДЕО/

https://goreshto.net/novini/bezkrayno-nezhna-krisiya-omagyosa-slavi-video/49329 Goreshto.net
Безкрайно нежна Крисия омагьоса Слави /ВИДЕО/

Крисия Тодорова омая отново България, а Слави Трифонов през цялото изпълнение стоеше безкрайно щастлив

Уникално и нежно изпълнение на Крисия Тодорова впечатли Слави Трифонов и всички зрители. Детето-чудо този път изпя When You Believe - кавъра на Леон Джаксън. Изпълнението на Крисия бе част от "Запознай се с малките" в "Шоуто на Слави".

Крисия демонстрира страхотна смяна на тоновете и гласът й отново излезе на преден план. Тя смая всички, изпълнявайки брилянтно великата балада. Водещият направо остана без думи и през цялото време гледаше с отворена уста как Тодорова омагьосва публиката. Членовете на Ку-ку бенд също се усмихваха отзад, свирейки музиката.

[caption id="attachment_4273" align="alignright" width="300"]Крисия Тодорова омагьоса Слави и целия му екип, всички зрители са възхитени за пореден път Крисия Тодорова омагьоса Слави и целия му екип, всички зрители са възхитени за пореден път[/caption]

Това, което най-много впечатли всички в изпълнението на Крисия този път, бе много нежното звучене на песента. В един момент разградското момиченце накара Слави да премине от състояние "омагьосан" в състояние "възхитен". Той аплодира бурно с усмивка на лице Тодорова, както и всички в публиката.

Goreshto.net ви предлага видео от снощното шоу на Крисия Тодорова с песента When You Believe. Насладете се още веднъж на великия глас на детето и се убедете в правилния избор за сценична партньорка на смешния г-н Андреев.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.