Безумие! Лъсна истинската причина Иво Аръков да бие шута на Мика Стоичкова

https://goreshto.net/novini/bezumie-lasna-istinskata-prichina-ivo-arakov-da-bie-shuta-na-mika-stoichkova/49486 Goreshto.net
Безумие! Лъсна истинската причина Иво Аръков да бие шута на Мика Стоичкова

Мика Стоичкова станала жертва на комплексите на Иво Аръков!

Безумие! Иво Аръков се оказа страшен комплексар и именно това е причината да остави Мика Стоичкова. Актьорът просто не издържал на медиините атаки, в които непрестанно се повтаряше, че е с щерката на Камата заради популярност. Това стана ясно от информацията на агенция ПИК, в която се казва, че Иво е признал, че няма как да продължи с Мика при тези обстоятелства.

[caption id="attachment_5478" align="alignright" width="300"]Страшни комплекси накараха Иво Аръков да остави Мика Стоичкова Страшни комплекси накараха Иво Аръков да остави Мика Стоичкова[/caption]

Желанието на Аръков явно е било да докаже, че не е такъв човек и не търси изгода от любовта си с Мика Стоичкова. Може би го доказа, но той доказа и нещо доста неприятно. А именно липсата на мъжкарско в себе си. Актьорът се показа като изключително слаб по характер. Изглежда като безумие да прекратиш една връзка заради общественото мнение, никой истински мъж не би го направил, но Иво Аръков го стори. Това показва, че той наистина има някакви комплекси на тема популярност и слава.

Сега горката Мика Стоичкова стои вкъщи и по цял ден плаче, научи Goreshto.net. Тя нищо не е сторила, за да се отнесат с нея така, но друг път е добре да слуша баща си, който от самото начало не харесваше Иво Аръков.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.