Била ли е Мика Стоичкова с Григор Димитров?

https://goreshto.net/novini/bila-li-e-mika-stoichkova-s-grigor-dimitrov/49369 Goreshto.net
Била ли е Мика Стоичкова с Григор Димитров?

Мика Стоичкова е имала много възлюбени дотук, но дали един от тях е Григор Димитров?

В предаването на Сашо Диков стана ясно, че Григор Димитров е доста близък с Мика Стоичкова още от детските им години, видя Goreshto.net. Двамата си играели заедно постоянно, а семействата им били много близки. Бащата на Гришо е в чудесни отношения с Христо Стоичков и до днес. В началото на 90-те двамата са пиели често в дома ту на единия, ту на другия в Барселона.

[caption id="attachment_4575" align="alignright" width="300"]Дали Мика Стоичкова е въртяла любов с Григор Димитров? Дали Мика Стоичкова е въртяла любов с Григор Димитров?[/caption]

Така Григор Димитров става доста близък с Мика Стоичкова. Тяхното приятелство продължава и до днес, но въпросът, който си зададоха всички зрители веднага, може би е дали двамата не са имали и нещо повече от приятелство помежду си. Още повече, че Мика разкри, че е имала любовни отношения с Жерар Пике, след като и с него е започнало като невинно детско приятелство всичко.

Стоичкова е близка с много спортисти както у нас, така и по света. Рафаел Надал също е от мъжете, с които е прекарвала много време като дете. С Григор Димитров обаче е по-вероятно нещата да са излезли извън приятелството, въпреки че Мика е по-голяма от тенисиста с 3 години.

В момента щерката на Камата е лудо влюбена в Иво Аръков. Гришо пък изживява бурна любов с Мария Шарапова. Мика и Григор продължават да са близки. И да е имало нещо повече преди, сега ги свързва само приятеллството.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.