Билкар от Пирин подари велика рецепта за здраве на Бойко Борисов! (прави чудеса за сърцето и имунната система)

https://goreshto.net/novini/bilkar-ot-pirin-podari-velika-recepta-za-zdrave-na-boyko-borisov-pravi-chudesa-za-sarceto-i-imunnata-sistema/50114 Goreshto.net
Билкар от Пирин подари велика рецепта за здраве на Бойко Борисов! (прави чудеса за сърцето и имунната система)

Стар билкар от Пирин планина подарил рецептата на премиера Борисов, но може да се направи от всеки!

Велика рецепта за здраве подарил на Бойко Борисов стар билкар от Пирин планина. При случайната си среща с премиера през лятото, човекът споделил, че цял живот разчита на помощта на природата. И вече на близо 70 години не му се налага да прибягва до фармацевтичните илачи. Въпросната рецепта прави чудеса за цялостното укрепване на имунната система, както и за сърцето. Уникален бил ефектът й при сърдечна недостатъчност, но заедно с това помагала и за редица други болежки. При жените например давала огромен ефект срещу миоми и кисти на яйчниците. "На много хора съм помагал със съвети и изпитани от мен рецепти. Защо да не помогна и на премиера?! Не знам дали ще ме послуша и ще го направи, но е народен човек и нека да е здрав. И него като всички нас майка го е раждала", мъдро заключил възрастният мъж, разкриват от свитата на Борисов. Рецептата на билкаря се прави от две съставки, които са мед и листа от дебелец. Латинското наименование на дебелеца е Sempervivum и лечебните й свойства били познати още от древни времена. За да се направи лековитата смес на пиринския билкар са необходими половин килограм истински пчелен мед и 300 грама листа от дебелец, но пресни. Листата трябва първо хубаво да се измият, а после да се нарежат на много ситно или да се смелят. Смесват се след това с посоченото количество мед и се затварят в стъклен буркан с плътно затваряща се капачка, като преди това хубаво се разбъркват. Оставят се да престоят така около 3-4 дена и после се започва консумацията на сместа. Всеки ден сутрин по една голяма лъжица, но на празен стомах. Два часа след това е добре да не се яде нищо, нито да се пие кафе, а само вода. Това природно лекарство ускорявало и обмяната на веществата като бързо пречиства организма от натрупаните в него токсини и шлаки. Е, не знаем дали Бойко Борисов се е запретнал да си направи това народно чудо, но не пречи да се доверим на опита на билкаря. Снимката на статията е илюстративна, заимствана от сайта stzagora.net.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.