Билколечителят от Стара Загора: На тези години имам зрение на орел! (свалил очилата на съседи и приятели)

https://goreshto.net/novini/bilkolechitelyat-ot-stara-zagora-na-tezi-godini-imam-zrenie-na-orel-svalil-ochilata-na-sasedi-i-priyateli/49713 Goreshto.net
Билколечителят от Стара Загора: На тези години имам зрение на орел! (свалил очилата на съседи и приятели)

Билколечителят Кольо Трапезанов прави чудеса за зрението!

Чудеса за зрението - това прави известният в Стара Загора (а и в страната) билколечител Кольо Трапезанов. За достолепната си възраст белокосият мъж не знае що е то очила. А причината за това не е някакъв извънземен ген, а силата на природата. "Тя ни е дадена, за да я ползваме и да се лекуваме. В наши дни обаче мнозина забравиха старите и проверени рецепти. Доверяват се на фармацията и скъпите химии, които вместо да помагат, даже ни вредят. Ей ме на, аз съм живото доказателство за това природно лечение на зрението. А на моите съседи и приятели им свалих очилата - ако щете вярвайте", споделя билколечителят. Подобряване на зрението той прави чрез нещо съвсем простичко, но без аналог в случая. И това е хумата. Хума, която се приема, както вътрешно, така и външно, за да може резултатът да е пълен. Кольо Трапезанов обяснява, че трябва да си приготвим разтвор от хума. Който се прави от една малка лъжичка хума, потопена в половин чаша хладка вода. От този разтвор приемаме по три пъти през деня, половин час преди всяко от храненията. Прави се поне в рамките на една седмица. Паралелно с вътрешния прием, се прави и външен. Който се базира на каша от хума, намазана върху обикновена марля и поставена върху очите. Получава се като оставим за три дни хумата на слънце, а после я счукваме внимателно в дървено хаванче. Разбъркваме после и кашата е налице. "Маже се върху марлята, но не толкова на гъсто. Трябва просто равномерно да се разпростре по марлята, за да имаме тънък слой по нея по протежение на цялата марля. Лапата, както я наричам, се държи върху очите за три часа. Правим го само веднъж през деня това нещо", обяснява билколечителят. Кольо Трапезанов се кълне в незаменимите свойства на хумата. При това не само за лечение на зрението, а и против косопад, против изгаряния, против шипове, разширени вени и редица други проблеми.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.