Битката на титаните: Нели Рангелова обвини Веселин Маринов в кражба! (още за скандала)

https://goreshto.net/novini/bitkata-na-titanite-neli-rangelova-obvini-veselin-marinov-v-krazhba-oshte-za-skandala/50559 Goreshto.net
Битката на титаните: Нели Рангелова обвини Веселин Маринов в кражба! (още за скандала)

Нели Рангелова явно не се долюбва особено с Веселин Маринов!

Свикнали сме със скандали в чалгата и между плеймейтки... Но кавга между големи като Нели Рангелова и Веселин Маринов определено ни учуди. Оказа се обаче, че спорът там е голям и едва ли ще приключи с примирие. Става дума за новата песен на Веско Маринов "Жена на токчета", към която колежката му от естрадата Нели Рангелова има претенции. А причината е, че парчето прилича страшно много на нейния стар дует с Шкумбата "Токчета". Не само заглавието, но и текстът, а и идеята на песента се доближавала до тази на красивата изпълнителка, пише Ретро. Може би причината е повече от прозаична и тя е, че авторът на текстовете и на двете песни е един и същ. Това обаче не спряло Нели Рангелова да се подразни максимално и да се разсърди на Веселин Маринов. Утехата й била само в това, че нейното парче е излязло доста преди това на трубадура от Полски Тръмбеш и е очевидно кой е оригиналът. Сблъсъкът с Веско обаче не е единственият за Нели. Преди години синът й Мартин открил, че Елиза и Стунджи са плагиатствали от нейна песен. И тогава, както и сега обаче, Рангелова не пожелала да си хаби нервите и да се занимава сериозно с проблема. Композиторът на музиката я помолил да махне с ръка и да не влиза в конфликти, а тя се съгласила. А и България в крайна сметка не е Америка. И търсенето на права не винаги завършва успешно за този, който е повел битката. Както знаем, Нели Рангелова е първа приятелка с гласовития Георги Христов. Той също никога не е бил твърде близък с колегата си Веселин Маринов. А и по едно време двамата бяха доста голяма конкуренция заради огромния брой фенове, които деляха. Как ще реагира самият Веселин Маринов на цялата тази ситуация и дали в крайна сметка ще се разбере с Нели, предстои да видим тепърва.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.