Бившата жена на Зуека разплака родилката Анна Вичева!

https://goreshto.net/novini/bivshata-zhena-na-zueka-razplaka-rodilkata-anna-vicheva/49312 Goreshto.net
Бившата жена на Зуека разплака родилката Анна Вичева!

Бившата съпруга на Зуека отиде в клиниката при родилката Анна Вичева!

Вчерашния ден бе вторият най-щастлив в живота на Васил Василев - Зуека. водещият на "Господари на ефира" стана горд татко на момченце, което той и любимата му Анна Вичева решиха да кръстят с красивото българско име Стефан.

Сълзи бликнаха в очите на родилката Анна Вичева обаче, при това още в първия ден след раждането на детето й. Младата родителка и единствена половинка на Зуека се разплака като малко дете след като при нея в клиниката пристигна изненадващо не друга, а бившата съпруга на Зуека - Нина. Двете дами не можеха да се гледат и на снимка и войната им бе жестока.

[caption id="attachment_4143" align="alignright" width="300"]Зуека е щастлив от сдобряването между Нина и Анна Зуека е щастлив от сдобряването между Нина и Анна[/caption]

До днес, когато най-накрая те заровиха томахавките и се прегърнаха. "Какво ли не прави едно бебе", коментират с усмивка колеги на Зуека.

Оказа се, че Нина проявила невероятна доблест и сама отишла при Анна Вичева, за да я поздрави и да пожелае много щастие на детето й. Този жест така трогнал любимата на Зуека, че тя не се сдържала и избухнала в сълзи. Но сълзи на щастие, за каквито си мечтае всеки човек, още повече в такова положение.

Анна Вичева се разплакала още повече, когато и щерката на Зуека - Девина, последвала примера на Нина и най-после простила на баща си и на новата му половинка. Девина видяла братчето си и сякаш забравила за гнева и омразата, които питаеше доскоро към Зуека и Анна.

"Нищо по-хубаво не можеше да се случи нито на Зуека, нито на Анна. Сълзите й са напълно разбираеми, защото толкова дълго време тя чувстваше вина за случващото се и враждата с Нина и Девина й тежеше много. Сега обаче светлинката в тунела блесна и се надяваме, че четиримата ще успеят да забравят миналото и да продължат напред", коментират приятели на Зуека, щастливи от развоя на събитията.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.