Бизнес дамата Ваня Червенкова изля огромната си мъка в мрежата! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/biznes-damata-vanya-chervenkova-izlya-ogromnata-si-maka-v-mrezhata-vizh-tuk/50721 Goreshto.net
Бизнес дамата Ваня Червенкова изля огромната си мъка в мрежата! (виж тук)

Ваня Червенкова се обяви в подкрепа на Сибир, страда заедно с тях!

Бизнес дамата Ваня Червенкова показа не само силата си, но и голямото си сърце. Преди часове тя разтърси мрежата с пост, посветен на ада в Сибир. На пожарите, изпепелили огромни площи гори и убили толкова животински видове. Ад, кошмар, мъка..., за които обаче никой у нас не пожела да говори на глас. Телевизиите отделиха престъпно малко време в емисиите си за случващото се, а причината е ясна. Защото става дума за Русия, а не за Париж, Милано или който и да било друг европейски град. Ето как изригна Ваня обаче: "АЗ СТРАДАМ ЗА СИБИР !!!! P.S. Пиша тези редове от Истанбул, където след Гърция дойдох с приятели.. Това е последната ми снимка от Русия... Сърцето ми страда и за животни и за хора, за дърветата и всичко сътворено от Господ... Не зная дали сте ходили в СИБИР, но аз съм била... Няма да стигне красноречието на нашият език, за да Ви опиша за какво става въпрос.. Потресе ме една статия на Дани Златанчева, която ме накара да се разплача... да .. чухте правилно.. Аз моля всеки да я сподели, всеки на когото му пука за утрешния свят в който ще живеят децата му...", написа Ваня Червенкова и публикува разтърсващата статия от вестник "Уикенд". А отдолу в коментар допълни цветисто, но искрено: "Искам да изсипя всички обидни слова, които до този момент съм научила... Тъпите ни телевизии сигурно нямат пари за видео обмен ... Пищяха цяла седмица за Париж , но за горящата земя никой нищо... ЦЪРВУЛИ!!!!", изригна повече от гневна Ваня Червенкова. Стотици потребители харесаха, коментираха и не само това - споделяха масово поста й. Защото наистина реакцията на България по темата досега е повече от позорна!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.