Бизнесдамата Ваня Червенкова се върна в детството! (ето коя е любимата й книга)

https://goreshto.net/novini/biznesdamata-vanya-chervenkova-se-varna-v-detstvoto-eto-koya-e-lyubimata-y-kniga/51208 Goreshto.net
Бизнесдамата Ваня Червенкова се върна в детството! (ето коя е любимата й книга)

Ваня Червенкова смая всички в деня на книгата, върна се в детството!

Бизнесдамата Ваня Червенкова се върна в детството днес, на празника на детската книга. Тя смая мрежата с признанието, че Пипи Дългото Чорапче я вдъхновява от малка, та до ден днешен. Ето как й е повлияла луничавата сладурана:

"Днес е Международния ден на детската книга. И от сутринта посегнах към нея... любимата ми ПИПИ!!!

Пазя я от детството си и навсякъде я мъкна през годините с багажа си. Мирише на моето детство и връща винаги спомените ми за мама и тати! Живеех с Пипилота Виктуалия Транспаранта Ментолка Ефраимова Дългото чорапче... В нейната Вила Вилекула... със сладичкия Господин Нилсон и мечтаех да имам нейното чисто и детско сърце, нейните смели мечти! По-късно животът ме окупира с всичките му изпитания и се наложи да я скрия дълбоко в сърцето и душата си.. заключих я и изхвърлих ключа, за да не виждат детето в мен, за да не ме нараняват, както между впрочем се случва понякога. Но тази ДЕТСКА КНИГА ме научи на любов, доброта,състрадание , болка, плач,емпатия,научи ме да се стеснявам понякога,да бъда безумно смела в мечтите си и безразсъдно решителна в постъпките си!!! На това ме научи моята ПИПИ!!! Да живея в алгоритъма на ЛЮБОВТА!... Независимо колко силно е сърцето ми, независимо колко белички ще направя, независимо коя съм аз... Там някъде е моята същност на малкото луничаво палаво , но с огромно сърце момиче.. наречено ПИПИ ДЪЛГОТО ЧОРАПЧЕ!!! P.S. А коя е вашата любима детска книга?????", попита Ваня Червенкова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.