Бизнесмен отмъщава на бившата си със 7 години затвор

https://goreshto.net/novini/biznesmen-otmashtava-na-bivshata-si-sas-7-godini-zatvor/49346 Goreshto.net
Бизнесмен отмъщава на бившата си със 7 години затвор

Американският бизнесмен Майкъл Хаджедж смята да вкара бившата си на топло

Интересни сцени се разиграха в САЩ точно преди Великден. Богатият бизнесмен Майкъл Хаджедж е решил да съди бившата си Лиляна, заради злоупотреба с кредитната му карта. Майкъл дори вкарал за една нощ 26-годишната брюнетка в затвора, след което тя излязла срещу гаранция, научи Goreshto.net.

Дело обаче ще има и при успех на въпросния бизнесмен, то хубавицата я чакат 7 години лишаване от свобода. Според обвинението, Лиляна на практика е откраднала над 7200 долара, с които си е купила много дрехи, бижута и даже самолетни билети до Европа. Хаджедж твърди, че кредитната му карта е била откадната по време на последната им нощ заедно, а на другия ден красавицата скъсала с него.

[caption id="attachment_4405" align="aligncenter" width="300"]Лиляна се забърка в грандизен скандал с бизнесмен Лиляна се забърка в грандизен скандал с бизнесмен[/caption]

Според познати на двойката обаче, Майкъл е бил бесен на Лиляна, че го е оставила. Това буди подозрения, че цялото обвинение е скалъпено в знак на отмъщение. Освен това Хаджедж е много заможен бизнесмен. Той работи в сферата на финансите и за него 7 хил. долара не е сума, за която да си струва да ходи в съда.

Каква е точната истина, ще се прецени от съдията, но ако действително въпросният бизнесмен иска да си отмъсти, то той го прави прекалено жестоко.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.