Блага вест: Ути Бъчваров най-после е баща! (Готвачът гушна близнаци след ин витро)

https://goreshto.net/novini/blaga-vest-uti-bachvarov-nay-posle-e-bashta-gotvachat-gushna-bliznaci-sled-in-vitro/49972 Goreshto.net
Блага вест: Ути Бъчваров най-после е баща! (Готвачът гушна близнаци след ин витро)

Ути Бъчваров е на седмото небе, мечтата му се сбъдна!

Господ най-после дари Ути Бъчваров с най-ценното. Той стана баща за първи път, което беше и голямата му мечта. Тази сутрин половинката му Мария е родила момиченца близначки. Двойката е на седмото небе и все още не може да осмисли огромното щастие, което я застигна. Ути и приятелката му не афишираха никъде, че очакват да станат родители. Затова е огромна изненада случилото се, но пък и радост за техните близки. Бебетата са били заченати ин витро. Още по време на пребиваването си в Къщата миналата година, Ути Бъчваров спомена, че има репродуктивни проблеми и затова все още няма деца. Предполага се, че е вложил целия си хонорар от "ВИП Брадър" в създаването на свои наследници. Както е известно, ин витро процедурата е много скъпа и не е сигурно, че ще се получи от първия път. За щастие, при Ути и Мария се е получила, дори и да не е от раз. Двамата вече са горди родители на момичета, които ще възпитават в следвашите години. Според слуховете, кулинарният спец бил толкова щастлив, че черпел всеки наред. Той бил способен да почерпи в този миг дори Миглена Ангелова, с която се намразиха в Къщата. Ути е на 47 г. Досега той е правел многократно опити да има наследник, но винаги е удрял на камък. Счита се, че всичките му сериозни връзки преди Мария са се проваляли именно заради проблемите му с потомството. Той обаче най-после е намерил точния човек, с когото да създаде семейство. Вече се говори, че тв водещият ще предложи скоро брак на половинката си и семейството им ще стане съвършено. Той е с Мария от дълго време, въпреки че не го е тръбял много по медиите. Почти всички от съквартирантите му от Брадъра му са се обадили, за да му честитят голямото събитие. Goreshto.net също го честити!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.