Близките на Генка Шикерова са със свити сърца

https://goreshto.net/novini/blizkite-na-genka-shikerova-sa-sas-sviti-sarca/49458 Goreshto.net
Близките на Генка Шикерова са със свити сърца

Лора Крумова се чуди на решението на Генка Шикерова да не си слага упойка по време на своето раждане и да не прибягва до секцио!

"Не мога да я разбера. Защо иска да се подлага на такива мъки. Естественото раждане крие и много рискове. Все пак не сме вече в първата си младост. Напълно се е побъркала, но такава си е нашата Генка." - коментира Лора Крумова.

Двете по принцип са близки и затова Лора се притеснява за своята приятелка. Генка Шикерова е категорична, че няма да си слага упойка и ще изтърпи цялото раждане по най-естествения начин, пише ПИК. Това обаче не е особено мъдър избор, предвид възрастта й, а и Генка носи очила, което също е сред рисковете при такъв тип раждания.

[caption id="attachment_5278" align="alignright" width="300"]Решението на Генка Шикерова да роди без секцио и упойка притесни близките й Решението на Генка Шикерова да роди без секцио и упойка притесни близките й[/caption]

Преди 3 години Шикерова роди отново по естествен начин, но сега здравето й е малко по-обтегнато. Семейството й също е доста притеснено, тъй като повечето лекари са препоръчали именно секциото като вариант за Генка, но тя е категорична, научи Goreshto.net.

"Много е упорита. От малка е страшен инат. Когато си науми в главата нещо, абсолютно нищо не може да я разубеди. Все пак обаче вече знае какво е раждане и не виждам защо иска пак да се подлага на тези мъки. Да не говорим за рисковете в здравето." - споделя една от роднините на Генка Шикерова, която пожела да остане в анонимност.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.