Бог му се усмихна: Изпрати жадуваното бебе на Краси Радков! (ето как ще се казва детенцето му)

https://goreshto.net/novini/bog-mu-se-usmihna-izprati-zhaduvanoto-bebe-na-krasi-radkov-eto-kak-shte-se-kazva-detenceto-mu/50453 Goreshto.net
Бог му се усмихна: Изпрати жадуваното бебе на Краси Радков! (ето как ще се казва детенцето му)

Краси Радков и Станислава Ганчева най-после ще станат родители!

Бог чу молбите му и му се усмихна. След цели 16 години в напрегнато очакване, Краси Радков ще стане баща. Той и съпругата му Станислава Ганчева още не могат да повярват, че чудото се случи и в корема й расте бъдещото им дете. Двамата са женени от 16 години и са правили какви ли не опити актрисата да забременее, но безуспешно. В един момент дори се примирили и си казали, че такава е съдбата им. Но ето, че Бог е имал други планове за семейството им, което ще се увеличи с още един след няколко месеца. Близки до Краси Радков разкриха, че любимата му вече гордо разхожда наедрялото си коремче, но от суеверие и страх от зли очи, криели състоянието й.

44-годишната Ганчева и Радков минали през всички възможни изследвания на плода и пръснали луди пари, за да се уверят, че всичко с бебето им върви нормално. Към момента нещата са под контрол и мъникът се развива отлично.

Всъщност май ще се окаже, че трябва да говорим за бебето в женски род. Така поне била убедена бъдещата родилка, която от години вярвала, че ако Господ я дари с чедо, то ще бъде момиче. "Откакто четох любимата си книга "Железният светилник", някак вътрешно си знаех, че ще имам щерка някой ден. И съм се зарекла да я кръстя Ния", споделяла щастливата Станислава. Двамата с Краси Радков още не бързат с покупките за бебето, отново от суеверие, но редовно обикалят из подходящите магазини и си набелязват разни нещица. Най-вероятният кръстник на бебето им ще бъде Слави Трифонов, чиято огромна дружба и обич с Радков, са известни на всички. Краси и Станислава се запознават през 2002-ра година съвсем случайно в хотел в Смолян. Още щом я зърнал, актьорът бил убеден, че това момиче ще влезе в живота му, просто трябва да стане така. И очевидно не се е излъгал. Пожелаваме им много здраве, щастие, лека бременност и появата на най-прекрасното бебе на света! Краси Радков

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.