Болестта на Брад Пит е изхвърлила Анджелина Джоли от живота му (разтърсващи разкрития)

https://goreshto.net/novini/bolestta-na-brad-pit-e-izhvarlila-andzhelina-dzholi-ot-zhivota-mu-raztarsvashti-razkritiya/49938 Goreshto.net
Болестта на Брад Пит е изхвърлила Анджелина Джоли от живота му (разтърсващи разкрития)

Брад Пит сам си е виновен за провала на брака си с Анджи!

Една година измина от най-известната раздяла в света, но хората по цял свят продължават да се вълнуват от подробностите около нея. Брад Пит и Анджелина Джоли определено им дават храна в това отношение. Актьорът е главният виновник за всичко случило се. Това е основната версия, която обикаля света. Тя се потвърди и от самия него. "Имам алкохолна зависимост, болен съм. Когато пия, нещата за мен стават още по-лоши. Боря се сега с това." - споделя Брад Пит пред медиите. Откакто си е признал, Анджелина Джоли му е простила всичко и двамата в момента са в мирни отношения. Актрисата е искала само признание, че е права, което е и постигнала. "Знам, че за него беше голяма стъпка да си признае, оценявам го. Докато бяхме женени, нито веднъж не призна пред мен, че е зависим, а наистина беше." - казва пък Анджи. Блондинът е правил доста жестоки неща по време на своите пиянски запои. Тези неща са отвратили жена му и така се е стигнало до развода им. Основната жестокост, която актьорът е проявил, е свързана с осиновените му деца. Той се е държал много зле с двамата си големи сина Мадокс и Пат, като дори им е посягал. Точно едно такова посягане прелива чашата и слага тоталния край във връзката на Брад Пит с Анджелина Джоли. То идва в самолет, когато актьорът удря шамар на Мадокс. Двете момчета неслучайно днес не искат да се срещат с баща си. Той се вижда само с биологичните си деца, плюс Захара. Издръжката, която плаща, обаче е за шест деца. Брад все пак се подложи на лечение и се говори, че вече е много по-добре. Не е близвал алкохол от месеци, което се отразява благополучно и на здравето му. Дано продължи в същия дух.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.