Болката и признанието на Жана трогнаха България!

https://goreshto.net/novini/bolkata-i-priznanieto-na-zhana-trognaha-balgariya/49123 Goreshto.net
Болката и признанието на Жана трогнаха България!

Победителката разказа историята на детството си!

Победителката в тазгодишното музикално шоу X Factor Жана Бергендорф трогна феновете си и цяла България с покъртителния разказ за живота и детството си. Жана с болка разкри, че не познава биологичния си баща. Никога не го била виждала, защото той зарязал майка й и нея самата още като бебе.

Цял живот певицата се е учила да се оправя сама с предизвикателствата и трудностите. "Било ми е много мъчно, тежко и съм плакала с цели дни. Но това беше като малка. После изведнъж свикнах баща ми да го няма до мен, да не ме разхожда, да не ме прегръща и да не ми носи подаръци, както на другите хлапета. Изведнъж изстинах", разказва гласовитата изпълнителка.

janaБергендорф е категорична, че вече не иска да знае кой е татко й и никога няма да направи опит да го потърси, както не го е правила до днес, пише Лайфстайл.бг.

Тъкмо затова тя с болка отрече писанията, че е зарязала сина си и нямала време за него. "Спрете да пишете лъжи, само за да продавате вестниците си! Детето ми е единствения смисъл за мен и само за него се борих докрай. Няма и никога няма да го поставя на второ място - нито пред професия, нито пред мъж!", твърди Жана Бергендорф, а хилядите й фенове застават непреклонно зад нея.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.