Болната Нана Гладуиш разплака Ани Цолова и зрителите! (тежкото разкритие разтърси всички)

https://goreshto.net/novini/bolnata-nana-gladuish-razplaka-ani-colova-i-zritelite-tezhkoto-razkritie-raztarsi-vsichki/49905 Goreshto.net
Болната Нана Гладуиш разплака Ани Цолова и зрителите! (тежкото разкритие разтърси всички)

Нана Гладуиш не спря да плаче, но опитваше да се усмихва постоянно!

Водещата на "Съдебен спор" Нана Гладуиш сви сърцата на зрителите в ефира на Нова телевизия. Болната Нана разплака дори Ани Цолова с тежката си изповед за рака, който я застигна за втори път. Тъкмо, когато вярваше, че е останал само лош спомен. Само за три дни Нана Гладуиш е отслабнала с три килограма. Водещата ще трябва да се подложи на цели шест химиотерапии, преди да се реши следващия ход. Дали евентуално ще може да се мисли за премахване на яйчниците и двойна мастектомия. "Май само по това си приличам с Анджелина Джоли", засмя се през сълзи Нана. През цялото време тя плачеше в ефир, но всячески се опитваше да пребори сълзите си с усмивка. И дори да се надсмее над собствените си страхове.

Които я връхлетяха напълно неподготвена. На всеки шест месеца Нана Гладуиш ходела на прегледи в Израел. По време на последния от тях обаче, червената лампичка светнала в главата й. И тя разбрала, че става нещо ужасно.

"Лекарката започна да ме разпитва по-обстоятелствено, а аз й казах, че в момента не усещам да имам проблеми. Тогава тя ме изпрати с думите "дано новините да са добри, пожелавам ви го", разказва Нана Гладуиш. Точно, когато тя, синът й Джейсън и съпругът Джон са тръгнали към плажа, телефонът й позвънил. А отсреща чула страшната новина. Че е развила рак на другата си гърда. В този момент Нана почти спряла да диша. "Помня само, че се олюлях. Сигурно щях да се строполя, ако Джон не ме беше хванал за ръката. Казаха ми, че положението е сериозно и трябва да се направят две биопсии. Оказа се, че съм носител на генна мутация и заболяването е било неизбежно", споделя Нана. Гладуиш опита да се пошегува като разкри, че е получила покана за Вип Брадър. "Тогава казах на мъжа ми, че трябва да ме поканят в дет брадър, той е за мен", мъчително се усмихна водещата. Въпреки всичко обаче, Нана Гладуиш се зарече, че ще бъде силна. Защото след първия ад, през който премина, вече знае, че тази болест има лечение. Човек винаги има надежда, стига да не се предава. Тя ще продължи да обикаля с кемпера и да помага на други болни жени у нас. А всички, както и ние от сърце й пожелаваме скорошно и пълно оздравяване. И лошото да остане наистина в миналото.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.