Болни целуват ръка на д-р Михайлов: Лекът му струва под 2 лв, но е феномен за диабет и за здраво сърце! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/bolni-celuvat-raka-na-d-r-mihaylov-lekat-mu-struva-pod-2-lv-no-e-fenomen-za-diabet-i-za-zdravo-sarce-vizh-tuk/49737 Goreshto.net
Болни целуват ръка на д-р Михайлов: Лекът му струва под 2 лв, но е феномен за диабет и за здраво сърце! (виж тук)

Д-р Атанас Михайлов даде повече от ценен лек срещу диабет и за подсилване на сърцето!

Всеки е чувал за д-р Атанас Михайлов, чиито рецепти и съвети са помогнали на не един и двама души у нас. Множество болни обаче се кълнат, че биха му целунали ръка заради лека против диабет, който подпомага много и сърцето. Невероятното е, че той струва дори по-малко от 2 лева и може да се закупи от всяка билкове аптека в страната. Навремето се е смятало за плевел или ненужен треволяк, а на практика природата ни го е дала в изобилие. Говорим за незаменимата с качествата си билка тученица, която при редовна употреба наистина прави чудеса за здравето ни. "Билките у нас са страшно лековити, но ние забравяме да ги използваме или търсим някакви вносни растения. Да знаете, че всяка билка на света лекува само тези, които живеят в същия ареал", твърдеше навремето и Ванга. Д-р Атанас Михайлов съветва съвсем простичко - да си закупим тученица и да я консумираме като салата. Нищо работа, а толкова полезно. Защото тученицата съдържа най-ценните вещества за цялостно изчистване на лошия холестерол и помага за производството на червени кръвни телца. Тя подобрява кръвообращението и снабдява органите и тъканите с повече кислород. Идеална е за здраво сърце, защото е пълна с Омега-3 мастни киселини - в пъти повече отколкото съдържа рибеното масло. Манган, магнезий, фибри, мед, желязо, калций, калий и много витамини са буквално наблъскани в нея.

Много ценни и задължителни за лечение на диабет и за подсилване на сърцето пък са семената от тученица. Те лекуват и предпазват от болести. Трябва да ги консумираме редовно осем седмици една след друга, за да видим драстична промяна в състоянието си.

"Вземете по пет грама семена от тученица и ги изяжте. Прави се два пъти на ден. Това е с невероятен ефект ако сте болни от диабет тип 2. Осем седмици яжте по два пъти семенцата и ще се похвалите с невероятно и най-вече трайно подобрение на състоянието си", съветва д-р Михайлов. И обяснява, че тученицата е едно от най-силните природни лекове за стабилизиране и нормализиране на кръвната захар. Също така, отделно от това, тя има огромна роля при спазване на диети за отслабване, пречистване на черния дроб и сваляне на високо кръвно.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.