Бомба: Цвети Стоянова полетя отново! (близките й не могат да повярват - пълни подробности)

https://goreshto.net/novini/bomba-cveti-stoyanova-poletya-otnovo-blizkite-y-ne-mogat-da-povyarvat-palni-podrobnosti/49798 Goreshto.net
Бомба: Цвети Стоянова полетя отново! (близките й не могат да повярват - пълни подробности)

Цвети Стоянова отново полетя, разтърси всички!

Златното момиче Цвети Стоянова го направи отново. А близките й не вярват на очите си. Шампионката по художествена гимнастика полетя за втори път. Хвърли се през глава към неизвестното. Този път обаче бързаме да уточним, че полетът й се оказа успешен. В пряк и в преносен смисъл. Година след трагичния й опит за самоубийство със скок от шестия етаж на блока, в който живее, Цветелина Стоянова реши да предизвика самата себе си. Втория живот, който живее и рисковете не успяха да я спрат да прояви сила и смелост. Цвети Стоянова полетя с делтапланер, разбира се, с помощта на инструктор. Тя дори увековечи полета си със снимка, която публикува в социалната мрежа. Едни приеха решението на Цвети за страхотно, а други го счетоха за лудост. В крайна сметка обаче това си е нейният живот и нейният път. Сред шокираните останаха и близките й хора. Семейството и приятелят Александър Любенов. Колкото и да се възхищават на борбеността й, те буквално треперели като листа часове преди полета. След всичко изживяно и кошмарните месеци в молитви и сълзи, не искали и да помислят, че любимото им същество отново ще се отдаде на въздуха и небето. "Реакцията и страхът на хората е напълно основателен. Та само доскоро Цвети Стоянова лежеше едва жива в реанимация. Нормално е да се прояви чувство на суеверие, на ужас дори. Но за самата нея полетът беше терапия. Терапия, която завинаги да я лиши от страха от високо и да може спокойно да продължи напред", коментират познати на златното момиче. "Невероятно преживяване! Страхотно е!", написа Цвети Стоянова под снимката. И призна, че това е един от най-прекрасните и ценни подаръци, които е могла сама да подари на себе си. След успешното приземяване този път, красавицата потъна в обятията на любимите си хора. Които най-после си отдъхнаха и се усмихнаха щастливо. Въпреки че им се иска следващият полет на Цвети, ако има такъв, да е поне след години.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.