Бомба: Джийсън Брад Люис подпали косата на Жана Бергендорф! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/bomba-dzhiysan-brad-lyuis-podpali-kosata-na-zhana-bergendorf-vizh-tuk/51038 Goreshto.net
Бомба: Джийсън Брад Люис подпали косата на Жана Бергендорф! (виж тук)

Джийсън Брад Люис взриви ефира в "Черешката на тортата"!

Ексцентричният Джийсън Брад Люис взриви ефира в "Черешката на тортата" снощи. А днес се закани да видим как лично подпалва косата на Жана Бергендорф. Ето какво заяви той след участието си:

"Благодаря ви, че бяхте мои гости. Макар в апартамент под наем, евтино вино и ужасен кейк за мен бе удоволствие да посрещна Коцето, Деси, Фънки, Жана и целия екип който създава "Черешката на тортата".

Забавлявах се от сърце, но умрях от страх за тоя гювеч...получи се де... Знам, че можеше още неща да им поднеса, но реших да не се правя на пръч,, то, не, че не съм де.. но от ония тип.. сещате ли се? От тва да има, от онова да има.... много мразя излишните претенции. Ако не издам книга за готвене то определено ще издам книга за това как да се грижим за кожата си по-добре! Наздраве...и гледайте утре как ще и запаля косата на Жана.. уж неволно!", в типичния си стил изригна Джийсън Брад Люис. Снощи той беше повече от културен и възпитан, дори тих на масата. Нещо, което му е тотално неприсъщо, но може би се респектира от Фънки и Коцето. Защото само преди дни Брад Люис си беше същият: "Едно момче-лапе ми скъсваше месинджъра от свои снимки, досаждаше ми и в инстаграм, на няколко пъти съвсем галантно му казах, че нямам интерес защото аз харесвам друго, инак нямам против. Пияно от дискотека, записва ми съобщения как ще ми прави това па онова... Както и да е. Игнорирането ми имаше ефект, в един момент се спря. Сега му отварям профила и гледам някакъв изтокан... във военни дрехи, стиснал скулата, обучава се за барета. Написах му "Ко става бе?, военни ли ще ставаме! Ох да ме пазиш от кибер атаки!" Лелеееее какво съобщение ми написа, то не бяха мами, лели, стринки, гробища! Много се смях, но съм дискретен и няма да ви покажа. Е , разбира се ме блокира! Едно не разбирам... до вчера ми се лензиш и ми пращаш снимки с дамски бикини в инстаграм, днес си в национална следствена служба. Как стават тия неща бе? Не, че имам против... просто се чудя!", взриви мрежата Джийсън Брад Люис.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.