Бомба: Ето го мистериозният Жорж Башур на Емилия! (виж и тази, от която певицата го открадна - СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/bomba-eto-go-misteriozniyat-zhorzh-bashur-na-emiliya-vizh-i-tazi-ot-koyato-pevicata-go-otkradna-snimki/50265 Goreshto.net
Бомба: Ето го мистериозният Жорж Башур на Емилия! (виж и тази, от която певицата го открадна - СНИМКИ)

Емилия успя да раздели Жорж Башур от бившата му!

Преди броени дни Емилия обяви официално името на новия си мъж. Вече цяла България знае, че става дума за строителния предприемач и мултимилионер Жорж Башур. От месеци именно той топли Емилия в леглото, а пред Мон Дьо изпълнителката не можа да спре да повтаря колко е влюбена и щастлива. Всеки път, когато произнасяла името на Башур, сякаш я разтърсвал токов удар. Е, ето го и него - заместникът на Коко Динев, по който поп фолк дивата буквално откачи. Не може да се отрече, че Жорж изглежда доста по-добре от пухкавия Коко, макар и той да е здрав и як мъж. Освен него обаче, имаме удоволствието да видим и тази, от която Емилия го открадна. А именно бившата му половинка - рускинята Екатерина. Също блондинка и също засукана красавица като пайнерката. Оказа се, че Екатерина е от Москва като е учила у нас, в Софийския университет. Тя била дама, която обожава луксозния живот, пътуванията и всички глезотийки, които човек като Жорж Башур може да й осигури. Любопитно е обаче, че той й е слагал рога с Емилия още преди три-четири години. Припомняме, че тогава в медиите излезе разкритието за изневярата на певицата с него - Жорж беше назован директно по име. Самата Еми не крие, че по време на една от многото си кризи с Коко Динев, е потърсила утеха в обятията на милионера. "Ако знаех, че любовта ни ще бъде толкова силна, още тогава щях да остана с него", призна изпълнителката. Която вероятно е смятала, че просто се забавлява. Не се знае дали Коко Динев и Башур се познават лично, нито как е реагирал първият на прочувственото слово на Емилия в интервюто. Там, освен да хвали новия си, певицата щедро оплю и стария. "С Коко винаги сме се разминавали. Той нито веднъж не не постави на първо място и така и не почувствах уважението и истинската му любов. Може би не биваше да чакам толкова време и да се надявам на нещо, което просто го е нямало", призна Емилия.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.