Бомба: Ето какво не знаем за родата на Мария! (СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/bomba-eto-kakvo-ne-znaem-za-rodata-na-mariya-snimki/49633 Goreshto.net
Бомба: Ето какво не знаем за родата на Мария! (СНИМКИ)

Сестрата на Мария - Ирена Кирова се бори с нея по богатство!

Клюките покрай Мара Отварачката и Християн Гущеров за дълго време хвърляха сянка върху другите членове от семейството й и най-вечеот сестра й Ирена Кирова. Последната е с няколко години по-голяма от Мария, а както се оказа и дори по-богата от нея.

[caption id="attachment_6554" align="alignright" width="225"]Мара Отварачката Каката на Мара Отварачката по-богата от нея?![/caption]

Няма лъжа! Ирена Кирова винаги досега е била в сянката на Мара Отварачката и сякаш свикнахме да гледаме на нея като на притурка към певицата. Причината за това е непрестанното й присъствие до Мара Отварачката - сякаш Ирена Кирова си няма друга работа.

Ами май наистина няма, като се има предвид колко свободно време намира, за да го играе магнит на Мара Отварачката. И точно в това се крие въпросът - с какво се занимава Ирена Кирова, за да си позволи да не работи или поне не системно, а въпреки това да пръска пари като луда?!

Защото от профила на Ирена Кирова във Фейсбук ясно личи, че мацката е потънала в разкош и се фука с дрехи, аксесоари и прочие, които са ако не по-скъпи, то поне толкова скъпи, колкото тези на Мара Отварачката от Християн Гущеров.

[caption id="attachment_6555" align="aligncenter" width="225"]Ирена Кирова си пада по селфита досущ като Мария Ирена Кирова си пада по селфита досущ като Мария[/caption] [caption id="attachment_6556" align="aligncenter" width="225"]Леле мале... Леле мале...[/caption]

Ирена Кръстева и Мара Отварачката страшно си приличат и по слабостта си към кифленските снимки и селфита, но това е разбираемо - все пак са една кръв.

[caption id="attachment_6557" align="aligncenter" width="225"]Коя е по-хубава или и двете не стават?! Коя е по-хубава или и двете не стават?![/caption]

Ако Мара Отварачката все пак има някаква кариера обаче, то какво прави Ирена Кирова и откъде е взела всичките тези пари, при положение, че за разлика от сестра си, тя дори няма сериозна връзка. Предположенията оставяме на читателите и сме сигурни, че ще са повече от интересни.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.