Бомба: Ето какво скри Мика Стоичкова за раздялата си с Иво Аръков!

https://goreshto.net/novini/bomba-eto-kakvo-skri-mika-stoichkova-za-razdyalata-si-s-ivo-arakov/49455 Goreshto.net
Бомба: Ето какво скри Мика Стоичкова за раздялата си с Иво Аръков!

Има ли пръст Христо Стоичков в раздялата на Мика Стоичкова и Иво Аръков?! Това ли е тайната, която Мика премълча?!

Приказките имат край. За някой той се оказва добър, за други не толкова. Приказка с недобър край е и между дъщерята на футболната ни легенда Христо Стоичков – Мика Стоичкова и нейният възлюбен, актьора Иво Аръков.

Двамата пуснаха на стената си във Фейсбук приблизително еднакви съобщения. Те написаха, че официално вече няма да са двойка, а всеки поема по своя, отреден от съдбата му път. Бившите гаджета молят своите фенове да не слагат под един знаменател имената им, те вече не са те, а са отделни единици. Мика Стоичкова заяви, че вече бившият й приятел иска да се изявява на сцената на театъра и на екрана, във филмите, а нейния път е там, накъдето ще я отведат бъдещите й проекти.

[caption id="attachment_5261" align="alignright" width="300"]Мика Стоичкова Мика Стоичкова и Иво Аръков май съвсем не са се разделили като приятели[/caption]

Не беше далеч времето, когато двамата си постваха общи снимки в Интернет пространството и заявяваха намерението си да отпътуват зад океана, за да се развива младия Аръков на холивудската сцена. Но това вече е минало. Както Мика Стоичкова обясни в статуса си, обяснението за раздялата им не е баналното, че между тях има несходство на характерите, а само и единствено заради техните личности. А те, пише още дъщерята на Камата са силни, творчески настроени и гледат в различни посоки. Иво Аръков в свое обяснение заяви още, че силно обича родината си и затова иска да остане тук и да се развива. И единият, и другият желаят на доскорошните си половинки единствено късмет и успех в попрището, които са си избрали.

Столични бръмчалки обаче снасят съвсем различно обяснение. Според близки до средите на актьора той не бил от мъжете, които се движат с никому неизвестни момичета. Блазнели го мадами известни и имотни, точно каквато била и Мика Стоичкова.

Бащата на Мика Стоичкова също не бил съгласен много с избора на дъщеря си. Футболната ни легенда не одобрявал Иво и искал за дъщеря си нещо по-стойностно и сериозно.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.