Бомба: Годжи чака бебе! Третото му дете се ражда след месец (25-годишното му гадже Надежда се превърна в сензация)

https://goreshto.net/novini/bomba-godzhi-chaka-bebe-tretoto-mu-dete-se-razhda-sled-mesec-25-godishnoto-mu-gadzhe-nadezhda-se-prevarna-v-senzaciya/50172 Goreshto.net
Бомба: Годжи чака бебе! Третото му дете се ражда след месец (25-годишното му гадже Надежда се превърна в сензация)

Годжи ще става татко и то само след месец, направо да не повярваш!

Не е истина направо - така ще кажат всички, но е точно така. Самата истина е, че Георги Милчев - Годжи ще става татко отново. И то само след няма и месец време. Да, басистът на Слави Трифонов чака бебе през януари, което ще бъде и третото му дете. То ще бъде отново момченце, както щастливите родители отдавна вече са научили от лекарите. Любопитното и направо изумителното обаче е, че никой друг не успя да научи за бременността на 25-годишната блондинка Надежда, която е и последната приятелка на Годжи. Явно в екипа на Слави Трифонов отлично се пази тайна и можем да съдим по това не само в момента с Годжи, но и с певицата Невена Цонева и Венелин Венков преди време. Припомняме, че когато гръмна новината, че Невена Цонева е родила, всички се опулиха. Тъй като дотогава не знаехме дори, че е била бременна. Същото сега се случва и с Георги Милчев, който преди седмица падна лошо и счупи крака си. В момента той е на инвалидна количка и не може да се движи нормално заради операцията и всички съпровождащи я проблеми. Надява се обаче до момента на раждането да се приведе във форма и да може да отведе любимата си и сина си у дома. А сега малко за самата Надя, защото знаем, че именно тя е тази, която ви интересува.

За 25-годишната красавица към момента се знае само, че се занимава с дребен бизнес със здравословно хранене. За първи път Годжи си намира наистина свястна жена, коментират всичките му познати.

"След толкова манекенки, балерини и какви ли не тъпи фусти, най-после Годжи попадна на наистина добро момиче. Хем хубаво, хем скромно, хем умно. Дано да успее да я задържи и да не я нарани, защото втора като нея няма да намери", убедени са източниците, пише вестник "Таблоид". Надежда е в осмия месец от бременността си, но сама помолила Георги Милчев да не споменава на никого - нито за бебето, нито за нея самата. Тя не била свикнала с медиите и публичността, а и не я харесвала. Надето имала пълното одобрение и на самия Слави Трифонов. Очаква се именно Дългия да бъде кръстник на бебето, когато се роди. А като нищо и кум на сватбата на Годжи и Надя.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.