Бомба: Мария Игнатова си намери нова работа! (всички са в ступор с какво се захвана)

https://goreshto.net/novini/bomba-mariya-ignatova-si-nameri-nova-rabota-vsichki-sa-v-stupor-s-kakvo-se-zahvana/47129 Goreshto.net
Бомба: Мария Игнатова си намери нова работа! (всички са в ступор с какво се захвана)

Мария Игнатова стана текстописец!
Мария Игнатова успя да удиви мало и голямо. Бившата водеща на “Господари на ефира” се преквалифицира и се превърна в… текстописец. Да, няма лъжа и измама – Мария пише на песни за своята добра приятелка и бивша колежка Алекс Раева.

Припомняме, че двете останаха без работа, след като „Х Фактор” и „Господари на ефира” бяха спрени от ефир. Алекс Раева, която винаги е обожавала музиката, съживи своята кариера като изпълнителка с групата Mind Trips.

Те представиха новия си сингъл “She is Killing You” в официалния YouTube канал на Монте Мюзик. А се оказа, че съвсем реално Мария Игнатова е вдъхновила създаването на парчето.

Преди време русокосата чаровница Мария споделила с приятелката си написан от нея текст, който Алекс и музикантите от Mind Trips облекли в музика.

Александър Георгиев (китара), Бурян Маслев (бас), Владимир Митин (тромпет), Панайот Ангелов (перкусии), Стефан Цеков (барабани) и Ясмин Исинов (клавир) музицират върху текста като нямали представа кой е неговият автор.

Когато песента вече е готова и става страхотна, Алекс Раева разкрила тайната с останалите. И всички заедно решили да поканят Мария да се снима във видеото.

За режисьор на “She is Killing You” Алекс Раева кани Oля Желева, с която снимат късометражен филм миналата година. Историята разказва самата Алекс, която се снима до кръста, за на се вижда бременно й коремче. А главната роля е отредена на Мария Игнатова.

Текстът и видеото на “She is Killing You” ни насочват към темата за личните взаимоотношения, раздялата и етапите на осъзнаване след нея, като вдъхновението явно идва от сагата между Мария и Димитър Рачков.

Както знаем, двамата се разделиха след дългогодишна връзка. На няколко пъти направиха опити да се съберат и да продължат на чисто, но не се получи. Рачков и Мария се разделиха окончателно като дори не общуват един с друг, когато се засекат на светски събития.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.