Бомба: Мегз представи нов грандиозен проект! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/bomba-megz-predstavi-nov-grandiozen-proekt-oshte-podrobnosti/50841 Goreshto.net
Бомба: Мегз представи нов грандиозен проект! (още подробности)

Мегз започва ново и още по-рейтингово риалити!

Миглена Каканашева - Мегз стартира нов грандиозен проект. Това ще е едно риалити, което е продължение на предишното, но тройно по-рейтингово. Ето какво съобщи дизайнерката:

"За пръв път се появих в телевизията преди 7 години. Бях малка, наивна и изпълнена с мечти. От тогава съм участвала в стотици формати и предавания, но винаги в главата си мечтаех за този. Мое си риалити, което да се бори за каузи, в които искрено вярвам. Което да информира, мотивира и изгражда промяна!

Гледайте тийзъра - за да разберете какво точно ще видите от мен и моите момичета от Ангелите на MEGZ в новия ни проект TopQueen. Аз искам само от все сърце да благодаря на Нова Телевизия и продуцентите ни от 7Talents за това, че вярват, че има смисъл да се инвестира в изграждането на правилни модели на подражание. Затова, че когато всички търсят просто рейтинг, те решиха да рискуват, втурвайки се в риалити със социално-благотворителен привкус. Това риалити е най-смисленото нещо, което съм правила от телевизията и се надявам от все сърце да ви зарази с доброта, мотивация за промяна и градивно мислене", сподели Мегз. Припомняме, че наскоро тя взриви мрежата и с нещо друго. А именно да се показва пред света съвсем натурална, без тонове макиажи и фотошоп. И обясни много подробно това свое решение: "Толкова да си прекалил с ботокса, че лицето ти да не може да се движи. Знаете ли, че всъщност зад двата проблема стои един и същ мисловен модел - страх как ще ни видят другите. И още по-дълбоко - неодобрение и липса на любов към това, което сме. Когато не одобрявате себе си - тялото и лицето ви се покрива с обриви, петна, рани - които не само, че са физическото измерение на раните и петната, които отвътре смятате, че имате. Но и предизвикват същото това неодобрение от страна на другите към вас. Това се нарича проекция и е начин вие просто получите - това, което всъщност изпитвате към себе си, но от другите. А филърите - те са защитна реакция. С тях си мислим, че имаме Божествената сила да променим лицето си и начина, по който ни виждат другите. Те са контрол към страха да не ни видят такива каквито се виждаме в главите си - недостатъчно някакви", заяви Мегз и обеща оттук нататък да се показва напълно истинска.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.