Бомба: Не само Чарлз е чудовището, виж какви ги е вършила принцеса Даяна!

https://goreshto.net/novini/bomba-ne-samo-charlz-e-chudovishteto-vizh-kakvi-gi-e-varshila-princesa-dayana/49940 Goreshto.net
Бомба: Не само Чарлз е чудовището, виж какви ги е вършила принцеса Даяна!

Принцеса Даяна също не е била светица по време на брака си с Чарлз!

От дълги години принц Чарлз се счита да истинско чудовище и че едва ли не е погубил принцеса Даяна. Оказва се обаче, че и тя не е била света вода ненапита. Покойната днес майка на Уилям и Хари също е имала любовник, докато е била омъжена. Това е бил телохранителят й Бари Манакий. Дори се говори, че той е бил голямата любов на живота й. Връзката им започнала малко след като принцеса Даяна узнала, че съпругът й я мами с Камила Паркър. В знак на отмъщение тя решила да преспи с охранителя си, но за нейна изненада се влюбила в него. Така те започнали любовен романс, който приключил с уволнението на Бари. Когато в двореца узнали какво се случва, моментално изхвърлили офицера. Само три седмици по-късно той е намерен мъртъв след катастрофа с мотоциклет. И тук върлуват спекулации, че се е стигнало до убийство. Самата принцеса Даяна също от дълги години е обсъждана като убита от кралицата. Засега вероятността това да е така е 50 на 50. Както е известно, принц Чарлз изневеряваше много дълго време на жена си. Счита се, че авантюрата му с Камила Паркър е започнала почти веднага след началото на брака му. Самата Даяна е била потресена да научи, че мъжът й й кръшка още в началото на брака им. Заради тези му отношения с Камила, той много рядко обръщал внимание на жена си. "На въпрос колко често са го правили, тя отговори "веднъж на 3 седмици". Наистина покъртително." - пише журналист на Острова. Затова принцесата също си е намерила любовник, с когото да слага рога на съпруга си. Тя се чувствала добре в обятията му, знаейки, че си отмъщава на Чарлз. В крайна сметка днес синът на Елизабет Втора е женен за своята тогавашна любовница, а принцеса Даяна отдавна е покойница. Някои неща обаче никога не се забравят.  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.