Бомба: Нетипичната красавица Мис България 2017 се сваля с друг! (кога изгря, кога й порасна работата - папарашки СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/bomba-netipichnata-krasavica-mis-balgariya-2017-se-svalya-s-drug-koga-izgrya-koga-y-porasna-rabotata-paparashki-snimki/50152 Goreshto.net
Бомба: Нетипичната красавица Мис България 2017 се сваля с друг! (кога изгря, кога й порасна работата - папарашки СНИМКИ)

Мис България 2017 Тамара Георгиева явно се има за величие!

След огромния скандал, който се вдигна покрай короноването й за Мис България 2017, Тамара Георгиева се взе още по на сериозно. Столичанката с "нетипична" (според думите й) красота, не се трогна нито от всенародното неодобрение, нито от пародийното си представяне при Слави Трифонов. Мис България 2017 твърдо заяви, че ще се възползва от победата си. И вече го прави с пълна сила. По време на конкурса Мис Плеймейт преди две вечери, Тамара Георгиева се оказа по-интересна за парараците и от самите претендентки за титлата.

Не, заради ослепителната си хубост обаче, а за това, че пристигна на събитието с непознат мъж. С когото очеИзвадно флиртуваше цяла нощ. От официалната половинка на Тамара - Стивън Роуз нямаше и следа. Както и от свекито й Катя Роуз, разбира се.

В противен случай тя едва ли би си позволила подобни волности. Присъстващите в залата не спираха да гледат и шушукат за това как Мис България 2017 стои плътно долепена до мистериозния млад господин. С когото през цялото време нежно си гукаха на уше. Усамотени на едно от сепаретата, те отпиваха от скъпо шампанско, а Тамара не отделяше очи от него. Тя постоянно пипаше и оправяше косата си. Кокетно и пърхайки с изкуствени мигли - ясен знак, че мъжът до нея не й е безразличен и иска да го омае. Достатъчно е да сме запознати поне малко с езика на тялото (изучаван от профайлърите във ФБР дори) , за да разберем знаците, които Мис България 2017 изпращаше на непознатия. Той я остави сама само за няколко минути, в които й доскуча и хвана телефона си. В мига, в който кавалерът й се върна обратно обаче, Тами захвърли всичко и отново се вторачи в него с предизвикателен поглед, пише вестник "България днес". Двамата си тръгнаха заедно след събитието като се разделиха на входа, за да се качат в автомобилите си. Не остана скрито за никого как въпросният й изпрати гореща въздушна целувка, а Мис България 2017 се размаза от усмивки. Тепърва ще разберем може би кой е човекът и как се развиват отношенията му с Тамара. По-интересното обаче е знаят ли за "близкото й приятелство" Стивън Роуз и родителката му. Чиито пари и слава всъщност направиха Тами най-красивата българка.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.