Бомба! Николета изригна: Писна ми! Не го искам в семейството си

https://goreshto.net/novini/bomba-nikoleta-izrigna-pisna-mi-ne-go-iskam-v-semeystvoto-si/49509 Goreshto.net
Бомба! Николета изригна: Писна ми! Не го искам в семейството си

Николета Лозанова съвсем открито призна чувствата и яда си!

Николета Лозанова става все по-устата и безцеремонна. Когато това важи за семейството й обаче, може да приемем, че има пълното право да изразява мнението си, каквото и да е то. А в случая то е тотално негативно и насочено срещу възлюбения на родната й сестра Велина Лозанова - Йордан. Или Данчо Бройката, както бил популярен в родното село на Лозанови - Караджово.

[caption id="attachment_5649" align="alignright" width="200"]Николета Николета изригна с цялата си сила срещу любимия на кака си[/caption]

От известно време насам Велина била хлътнала до уши във въпросния Данчо, който работел като пожарникар в съседното Садово. Тя дори се превърнала в негова икономка като му чистела, готвела и гледала детето му. Докато Йордан й изневерявал най-безцеремонно.

"Вие защо смятате, че прякорът му е Данчо Бройката?! Този човек е болен мозък - и сто жени да му застанат пред очите наведнъж, всичките ще поиска да ги оправи. Но е хубавец и мадамите са луди за него. Велина също се побърка, а и той й завъртя главата. Пък и как ще изтърве сестрата на Николета Лозанова, да не е тъп?! Не си мислете обаче, че й е верен", подхилват се жители на Караджово, докато разказват за любовната история на сестрата на Николета Лозанова и въпросния селски бек.

Точно затова била бясна и съпругата на Валери Божинов. Николета Лозанова не искала някой да прави сестра й на глупачка и не спирала да й повтаря да зареже въпросния Йордан и да си хване по-добър и перспективен съпруг.

[caption id="attachment_5650" align="aligncenter" width="300"]Николета и Велина Лозанови Николета и Велина Лозанови[/caption]

Велина Лозанова обаче била сляпа и глуха от любов и не чувала и дума от съветите на Николета.

"Писна ми да чувам за глупостите на този мъж и да гледам как се подиграва със сестра ми. Не го искам в семейството си. Всичко ще направя, но този човек няма да се възползва от Велина, камо ли от мен или Валери", насосвала бясната Николета Лозанова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.