Бомба: Щерката на Цеци Красимирова и Мариан Кюрпанов потресоха мрежата! (СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/bomba-shterkata-na-ceci-krasimirova-i-marian-kyurpanov-potresoha-mrezhata-snimki/50543 Goreshto.net
Бомба: Щерката на Цеци Красимирова и Мариан Кюрпанов потресоха мрежата! (СНИМКИ)

Щерката на Цеци Красимирова е луда по Мариан Кюрпанов!

Манекенът Мариан Кюрпанов, когото познаваме от минал сезон на Вип Брадър, удари кьоравото. Оказа се, че той е обвързан не с кого да е, а с щерката на Цеци Красимирова - Джудит. Новината е напълно достоверна, а доказателството за това са снимките, на които младата Джудит страстно целува Мариан Кюрпанов, пише сайтът Хотнюз.бг. Припомняме, че за любовта между двамата се заговори отдавна, но толкова явно потвърждение до момента не бяхме получавали. Двамата буквално са се впили един в друг и явно родителката Цеци Красимирова няма нищо против тази връзка. Това си е за поздравление като се има предвид голямата разлика в годините на двамата. Мариан Кюрпанов е 80-ти набор, а Джудит е с цели 18 години по-малка от него. В семейството обаче скоро ще има доста по-голяма новина от тази за любовта между Джудит и Мариан. И това е сватбата на самата манекенка Цеци Красимирова, която ще се врече във вярност на милионера Майкъл Струмейтис. Двамата са заедно отдавна, а преди синеоката красавица той беше обвързан сериозно със сестрата на Ивайла Бакалова - Божидара. Самата Божидара, както и Ивайла, не са поканени на венчавката, по обясними причини. Говори се, че булката още изпитвала известно чувство на ревност и предпазливост по отношение на бившата на любимия си, което е съвсем нормално. Е, ще очакваме сватбата на Цеци, както и развитието на любовта между Мариан Кюрпанов и Джудит. Спомняме си, че хубавецът беше като магнит за жените, а в Къщата на Вип Брадър успя да омае певицата Лияна. Двамата обаче не се радваха на сериозна връзка извън Нови хан, макар зрителите да ги намираха за хубава двойка. Мариан Кюрпанов рядко се задържа у нас, тъй като повечето от ангажиментите му са в чужбина и от години живее там.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.