Бомба: Скандално разкритие за Венета Райкова втрещи всички! (СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/bomba-skandalno-razkritie-za-veneta-raykova-vtreshti-vsichki-snimki/49475 Goreshto.net
Бомба: Скандално разкритие за Венета Райкова втрещи всички! (СНИМКИ)

Огромната лъжа на Венета Райкова излезе наяве, голям срам за водещата!

Скандално разкритие за Венета Райкова шокира всички, защото лъжата на водещата не е голяма, а направо огромна. А истината лъсна наяве пред очите на цяла България, за страшен срам, който не се знае как Венета Райкова ще успее да заличи.

Работата е там, че в началото на новия сезон на предаването си "Горещо", Венета Райкова се напъна да вдига рейтинг с новината, че видиш ли - в първия брой още само тя единствена ще покаже луксозния дом на певицата Андреа. Дотук добре - предаването с Андреа мина и наистина се радваше на успех.

[caption id="attachment_5404" align="alignright" width="300"]Венета Райкова Венета Райкова излъга повече от нагло, стана за срам[/caption]

Но месец по-късно дойде катастрофата. А именно - Венета Райкова покани като гост в "СТУДИОТО" си актьорът от филмите за възрастни Алекс Ломски. Пишем "СТУДИОТО" с кавички и главни букви, защото не само по-наблюдателните забелязаха, че това всъщност отново е домът на Андреа.

А миналата седмица, когато на гости й беше отраканата Наталия Кобилкина, разговорът между нея и Венета Райкова отново се състоя в дома на Андреа. Е, питаме се ние, а и зрителите, какво е това място всъщност - рекламираното ново студио на "Горещо", домът на Андреа, или просто апартамент в някой столичен хотел, където Венета Райкова набутва всичките си гости?!

[caption id="attachment_5405" align="aligncenter" width="300"]Ето в този Ето в този "дом" на Андреа се снимат вече 3 поредни предавания[/caption]

Защото надали Андреа би разрешила жилището й да се ползва като телевизионно студио или хан, в който всеки да влиза и излиза, когато му скимне, пише Хотарена.нет.

По всичко личи, че това е поредния пиар номер на Венета Райкова, но този път тя отиде твърде далеч в лъжата си. А разкритието буквално я срина със земята в очите на милионите зрители, които досега поне й имаха някаква вяра.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.