Бомба: Слави Трифонов разтърси света на Митко Пайнера! (ето какво ще прави след Шоуто)

https://goreshto.net/novini/bomba-slavi-trifonov-raztarsi-sveta-na-mitko-paynera-eto-kakvo-shte-pravi-sled-shouto/50687 Goreshto.net
Бомба: Слави Трифонов разтърси света на Митко Пайнера! (ето какво ще прави след Шоуто)

Слави Трифонов подкоси краката на Митко Пайнера!

Броени дни остават до края на Шоуто! А цяла България се пита какво ще прави Слави Трифонов след него. Отговори няма, поне не официално. Но знаем, че Дългия обича да изпипва работите си и не бие тъпана предварително. Като му дойде времето, ще разберем... Появиха се обаче източници, които се престрашиха да издадат това-онова от плановете на шоумена. И се оказа, че с тях той буквално хвърля в шах и мат Митко Пайнера. Защото... Слави Трифонов е решил да събере най-големите звезди на България в своя продуцентска компания. Проектът е наистина мащабен и ще бъде повече от успешен, защото Слави се е занимавал с това и преди. Припомняме, че още по времето на зората на демокрацията той създаде компанията БМК, която де факто беше откривател на Кали, Сашо Роман, Нина Николина и подкрепяше Мария Илиева, Каризма и много други. Сега обаче Трифонов е решил да не продуцира само певци, но и актьори, циркови артисти и изобщо таланти на държавата ни като цяло. Разбира се, първите, които ще се озоват в компанията му, са актьорите и музикантите от "Шоуто на Слави". Борис Солтарийски, Гъмзата и Годжи вече усилено подготвят нови парчета. Тримата заедно с Краси Радков са най-търсените за участия по клубове из страната. Към момента хонорарът им възлиза на около 5 бона, но след това Слави ще вдигне цената, пише "България днес". Дългия ще прибира половината от спечеленото от хората си, както го прави и Митко Пайнера. Пита се обаче дали повечето певици няма да се поблазнят и да се насочат към лагера на Дългия и да зарежат Пайнер. Слави Трифонов си е признат чаровник, а и усетът му за пари и бизнес е ненадминат. Затова и инж. Димитров място не можел да си намери от тревога, доверяват източниците.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.