Бомба: Тези снимки на Мария Игнатова и Алекс Раева по бански взривиха нета!

https://goreshto.net/novini/bomba-tezi-snimki-na-mariya-ignatova-i-aleks-raeva-po-banski-vzriviha-neta/49619 Goreshto.net
Бомба: Тези снимки на Мария Игнатова и Алекс Раева по бански взривиха нета!

Мария Игнатова и Алекс Раева намират време за отдих и спорт, въпреки натоварената програма!

Невероятната чаровница Мария Игнатова и гласовитата й колежка от "X Factor" Алекс Раева взривиха мрежата с умопомрачителните си снимки по бански на плажа. Двете омайници са снимани като за продължение на сериала "Спасители на плажа" и демонстрират перфектни фигури.

[caption id="attachment_6451" align="alignright" width="300"]Мария Игнатова и Алекс Раева Мария Игнатова и Алекс Раева - същински фурии[/caption]

А е така, понеже Мария Игнатова и Алекс Раева успяват да намерят време за отдих и най-вече за спорт, въпреки претоварената си програма и многото работа. Припомняме, че двете почти не се виждат с половинките си Димитър Рачков и Диджей Дончо, тъй като от няколко месеца постоянно обикалят от град на град в дирене на супер таланти за формата "X Factor".

Това, което ги кара да продължават да се усмихват обаче, е и факта, че Мария Игнатова и Алекс Раева се сближиха страшно много покрай работата и от доста време са първи приятелки.

Нещо повече - Мария Игнатова и Алекс Раева са организирали общата си почивка заедно с половинките си през септември като ще ги водят да се гмуркат на известен турски остров.

[caption id="attachment_6452" align="aligncenter" width="300"]Просто умопомрачителни мацки! Просто умопомрачителни мацки![/caption]

Единственият, който не останал очарован от тази идея, бил Димитър Рачков, който никога досега не се бул гмуркал и леко се притеснявал да не стане някой сакатлък. Мария Игнатова и Алекс Раева обаче били категорични, че ще се превърнат в личните му инструктори и за нула време ще го превърнат в запален водолаз.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.