Бомба: Това разкритие за щерката на Веселин Марешки потресе всички! (ето какви ги върши Александрина)

https://goreshto.net/novini/bomba-tova-razkritie-za-shterkata-na-veselin-mareshki-potrese-vsichki-eto-kakvi-gi-varshi-aleksandrina/49777 Goreshto.net
Бомба: Това разкритие за щерката на Веселин Марешки потресе всички! (ето какви ги върши Александрина)

Щерката на Веселин Марешки изненада и дори шокира всички!

Веселин Марешки безспорно е една от най-обсъжданите фигури у нас, при това от години. Варненският бизнесмен е в устите на хората още преди да предяви претенции към политиката. А днес, с влизането му в парламента чрез партия "Воля", интересът стана нечовешки. Определено най-щекотливата и преекспонирана тема е личният живот на фармацевтичния бос. От дълги години той е женен само за една жена и това е съпругата му Светлана. От която има две деца - синът Веселин и щерката Александрина. Именно младото момиче и истината за него хвърли в потрес всички. Особено враговете на Марешки и милионите хейтъри. Оказа се, че милионерската дъщеря по нищо не прилича на повечето богаташки отрочета у нас. Александрина Марешка, както и брат й, са завършили висшето си образование в престижни университети и владеят не един, а няколко езика. Въпреки пари и възможностите на татко си обаче, младата чаровница по нищо не се отличава от средностатистическите си връстници. Бомбата избухна с разкритието, че Алекс категорично отказала на баща си да й подари супер скъпа и луксозна кола. И това не е клюка, а самата истина, потвърдена и от Марешки. "Колко пъти й казвах - дай да ти купя един луксозен автомобил. И не за друго, а за да съм спокоен за нея по пътищата. Но тя не, та не. Още движи със старата си кола - най-обикновена и малка, но й вършела работа. Такава е и с дрехите, аксесоарите и всичко останало. Понякога се чудя дали изобщо прилича на мен", смее се Марешки. Който не отрича, че е запален фен на качествените и маркови стоки. Александрина Марешка от няколко години работи в семейната фирма, защото не искала просто да си пилее времето. Заплатата й обаче не е никак висока. Не искала допълнителни пари и твърди, че умее да пести и да разпределя средствата си така, че да й стигнат. Щерката на Марешки не може да бъде засечена и по нощни клубове, където пъплят повечето от богатите синковци и щерки. Може би и затова приятелите й от детинството са й такива до днес. И я ценят като човек, а не като детето на големеца.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.