Бомба в Бургас: Нови зловещи разкрития за хубавата Валя Иванова!

https://goreshto.net/novini/bomba-v-burgas-novi-zloveshti-razkritiya-za-hubavata-valya-ivanova/49466 Goreshto.net
Бомба в Бургас: Нови зловещи разкрития за хубавата Валя Иванова!

Скандално е, че прокуратурата не повдига ново разследване за смъртта на Валя Иванова!

Вече две седмици минаха от погребението на хубавата Валя Иванова от морския град Бургас, чиято смърт набързо бе обявена за самоубийство от полицията и случаят приключи. Приятели на Валя обаче не се примириха с това и изпратиха отворено писмо до властите и медиите, категорични, че прекрасната Валя Иванова е била убита. А вина за смъртта й може би има самият й приятел Валентин Георгиев.

Разкри се, че никой не си е направил труда да провери какво е правил полицаят Валентин Георгиев през двата дни, в които не се е виждал с Валя и най-вече къде и с кого е бил през фаталната нощ. Валентин Георгиев тръбеше навсякъде как скърби за изчезването на Валя Иванова, а наяве лъсна и шокаращата истина, че през цялото това време на "търсене" той се е сприятелявал непрекъснато с млади момичета във Фейсбук, а името му датира в един от най-известните сайтове за запознанства, където е особено активен.

[caption id="attachment_5345" align="alignright" width="300"]Валя Иванова Случаят с Валя Иванова добива все по-ужасяващ характер[/caption]

Странен е фактът, че тъкмо Валентин Георгиев е повикан да разпознае тялото на Валя, открито в морето. Защо той и в ролята на какъв е разпознал тялото първи, много преди самото й семейство?! И как така след цели 33 дни тялото на Валя Иванова е открито в морето с почти запазени дрехи и ботушки, кротко плуващи до нея, след като следващата удавница Катя бе намерена без никакви дрехи - нормалното последствие от престоя в бурните води, блъскането в скалите и рибите, пише агенция Пик.

Най-шокиращото от всичко обаче, е боят, нанесен на шофьора на таксито, който е оставил Валя в последната й разходка. Валентин Георгиев е открил адреса му и го е ступал, в компанията на няколко здрави мутри.

Самият шофьор разкрива страшната истина, че Валя Иванова му е взела телефонния номер, за да го повика да я откара у дома й на ВРЪЩАНЕ от там, където е отивала - доста странно поведение за човек, решил да свърши с живота си.

А приказките на Валентин Георгиев за предстоящата му сватба с Валя се разбиха на пух и прах, след като се установи, че никой от близките на Валя не е знаел за сватбата, а те двамата не са живели заедно, както бе оповестявано през цялото време.

Тези и всички останали шокиращи факти са налице, но прокуратурата не иска да продължи разследването за Валя Иванова. Въпросът е защо?!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.