Бомба! Валери Божинов в шок от забраната на Алисия!

https://goreshto.net/novini/bomba-valeri-bozhinov-v-shok-ot-zabranata-na-alisiya/49156 Goreshto.net
Бомба! Валери Божинов в шок от забраната на Алисия!

Валери Божинов си го търсеше вече няколко години!

Съпругът на Николета Лозанова изпадна в шок след последните думи на бившата си половинка Алисия. Футболистът Валери Божинов недоумява как "вечно влюбената" в него певица ще посмее да му заяви подобно нещо, а още повече да му даде такава забрана.

Източници, близки до Божинов, разказват, че той буквално останал с пръст в уста, след като Алисия категорично и публично му забранила да я споменава оттук нататък. Певицата изрично настояла Валери да забрави името й, както и факта, че някога двамата са били заедно. И ако изобщо иска да говори и да се сеща за някого, то това да е единствено сина им Валери младши.

valeri1"Край! Този човек отдавна не е нито в живота ми, а още по-малко в сърцето ми. Писна ми да се търкаляме на хората в устите до припадък! Оттук нататък нека да говори само за Николета, или за която си поиска, но не и за мен", обяви категорично Алисия, която в момента успешно гради връзката си с Ники Михайлов.

Очевидно и на вратаря не му допада името на годеницата му постоянно да се свързва с това на Валери Божинов и той изцяло я подкрепя в решението й.

Единственият изненадан от това бил Валери, който с присъщото си мъжко его, тайно се радвал, че има любовта на две жени - и на настоящата, и на бившата.

Но, както е седнал на два стола, нищо чудно да се събуди на пода, коментират наблюдатели.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.