Бомба: Венци Мицов попиля Веселин Маринов! (виж какво му заяви в прав текст)

https://goreshto.net/novini/bomba-venci-micov-popilya-veselin-marinov-vizh-kakvo-mu-zayavi-v-prav-tekst/50798 Goreshto.net
Бомба: Венци Мицов попиля Веселин Маринов! (виж какво му заяви в прав текст)

Венци Мицов взриви мрежата с обръщението си към Веселин Маринов!

Музикантът и общественик Венци Мицов буквално попиля трубадура Веселин Маринов. Направи го публично в мрежата, а поводът за това бе статия. От която става ясно, че Веско Потния останал без храна и душ след концерта си в община Мездра. Разбира се, Мицов не би могъл да подмине подобна "драма" просто ей така, когато Веселин Маринов се къпе в собствената си пот. А и как може в Мездра да нямат срам и да оставят така горкия човек... За да опита да го успокои обаче и да покаже, че животът не е толкова лош, Мицов изстреля следното: "Господин Маринов!!! Веско!!! Обикалям сцените в KLETA MAJKA BALGARIQ от почти 30 години. Ние, обикновените музиканти, да ти кажа, никога не сме имали нито осигурена вечеря, нито топъл душ. Понякога се радваме, ако въобще имаме съблекалня. Свиквай! Това е реалността в родния “шоубизнес”. Това, че доскоро си се радвал на друг тип посрещане, се дължеше на един друг фактор, който вчера анонсира свой център за анализи и прогнози. Апропо - не се ядосвай. Самият факт, че пееш за хонорар в размер на половингодишната заплата на някой цигулар от оркестъра във Видин или Благоевград трябва да ти подскаже, че душа и вечерята не са най-големите беди. Едно време, след като си купих синтезатор на старо, бях толкова опоскал семейния бюджет, че известно време на сцената вместо на стойка, го слагах на... дъска за гладене. Изобщо - истинското вино, господин Маринов, е горчиво. Но като няма вино става съвсем зле ситуацията...", саркастично подхвърли Венци Мицов. И, съвсем разбираемо, постът му беше харесан, коментиран и споделен от мнозина "верни фенове" на Веселин Маринов.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.