Бомба: Венци Мицов разкри истината за медиите! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/bomba-venci-micov-razkri-istinata-za-mediite-oshte-podrobnosti/51424 Goreshto.net
Бомба: Венци Мицов разкри истината за медиите! (още подробности)

Венци Мицов сподели личния си опит и преживявания в мрежата!

Музикантът и общественик Венци Мицов разкри истината за медиите или поне за по-голямата част от тях. Ето сензационният му пост в мрежата:

"През 2013 бях останал почти без работа - тъкмо бяха забранили пушенето в заведенията, а аз свирех в един не особено голям пианобар на улица “Малко Търново”, където изведнъж почти спряха да идват хора.

Останал без бачкане и без пари седях у дома и един ден реших да си направя блог за фейк нюз. Речено - сторено - човек без работа и с много свободно време, седнах и регистрирах блог на име “Разкошно”. Беше нещо от типа “разкошно блогспот ком”. След като го регистрирах написах първата си статия - “ШОК!!! УЖАС!!!! ЛЪСНА МРЪСНАТА ТАЙНА НА КИСЕЛОТО МЛЯКО!!!”. Статията беше кратка и простичка. Споед нея киселото мляко е изобретено през 1957 година в тайна лаборатория на КГБ в Якутск. В киселото мляко, пак според статията имало микрочипове, които ни карали да теглим неконтролируемо потребителски кредити и да слушаме песни на Муслим Могумаев. Докато пишех тази содомия, се скъсвах от смях. А след това, когато пуснах текста... Когато пуснах “Мръсната тайна на киселото мляко”, направих 30 000 четения за 1 час. И около 100 коментара - “Знаех си!!!”, “Ран, Ът и Сорос няма да ни простят” и така нататък. Обаче историята продължи. На другия ден статията беше препечатана от 20 сайта. Няма да ви казвам кои, щото е срамно, но сред тях дори имаше такива, които не бха съвсем жълти - да кажем, че бяха бледожълти. Така ми дойде идеята, че това с фейк новните е забавно. И един приятел, Борката, ми подари домейн и хостинг. И започнах да списвам “Разкошно точка ком” (сайта вече го няма, не го търсете). Вътре имаше статии за извънземни, храни и конспирации. Мъж, който от 25 години не е ходил на тоалетна. Илюминати и тайни обшества, които облъчват децата чрез тайни послания в детските песни. Мръсната тайна на лютеницата, страшната тайна на сиренето, зловещата тайна на българската кулинария. Днес чета за чиповете, Бил Гейтс, имунизациите и се смея, защото знам как се появяват тия тъпотии. Появяват се, щото сме умни като изтъркани гуменки. Ловим се дори на неща, които някой пише за собствено забавление. Впрочем, докато пиша това, се сещам, че не много отдавна отново видях собствената си статия от 2013 за мръсната тайна на киселото мляко, препечатана от поредния малоумен сайт за фейк новни. Май това е моята история с чиповете, конспираците и тоталното безумие. И на финала още нещо. Ако Бил Гейтс изобрети някой чип за отслабване, ще взема да си туря, току виж съм станал убавец... Ама надали...", взриви с острото си перо Мицов.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.