Бомба: Вижте какво заяви Галена на Фики Стораро!

https://goreshto.net/novini/bomba-vizhte-kakvo-zayavi-galena-na-fiki-storaro/49459 Goreshto.net
Бомба: Вижте какво заяви Галена на Фики Стораро!

Галена този път прекали, Фики Стораро е озадачен от нея!

Чаровницата на фолка Галена изобщо не си мери приказките в последно време. Тя и преди си е била цапната в устата, но този път прекали. А думите й накараха Фики Стораро да се ококори. Галена в прав текст му заявила, че трябва да бъде първия човек, когото Фики Стораро ще покани на сватбата си. И дори нещо повече - тя трябвало да бъде основният изпълнител, който ще весели гостите.

Явно Галена е останала очарована от пищното тържество, което Фики Стораро вдигна по случай абитуриентския си бал и за което татко му Тони Стораро се изръси с над 70 бона. Присъстващи на мястото разказват как очите на Галена били широко ококорени през цялото време и как после дълго опявала на мъжа си Галин, че нейният купон за 29-я й рожден ден струвал само 50 000 лева.

[caption id="attachment_5282" align="alignright" width="300"]Галена Галена мина всякакви граници на нахалството[/caption]

Приятелите и близките на Фики Стораро останали втрещени от разказа му и приели думите на Галена за тотална липса на етика и възпитание. "Та Фики Стораро още не си е намерил сериозна приятелка, камо ли да мисли за сватба, а Галена се натиска. Какво е това, ако не чисто използвачество и опит да се намърдаш сред вървежните?! Защото, да не си кривим душите - в момента Фики Стораро е сто пъти по-търсен от Галена и дуетът им заедно бе от полза за нея, а не за него", коментират близки на Фики Стораро.

Самият Фики Стораро предпочел да приеме на шега изказването на самопоканилата се на сватбата му Галена, но вече имал едно наум, че певицата може да му се прави на приятелка заради други лични облаги и се зарекъл да не споделя с нея нищо повече от чисто професионални въпроси.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.