Бомба: Жената на Халваджиян попиля кифлите и тъпаците в мрежата! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/bomba-zhenata-na-halvadzhiyan-popilya-kiflite-i-tapacite-v-mrezhata-vizh-tuk/50765 Goreshto.net
Бомба: Жената на Халваджиян попиля кифлите и тъпаците в мрежата! (виж тук)

Жената на Халваджиян попиля тъпаците и кифлите в мрежата!

Жената на Джуди Халваджиян направи на две стотинки т.нар. инфлуенсъри, повечето от които са си чисти кифли. Фурията Елена Халваджиян, която в момента е на почивка в Париж, не се стърпя и разбуни духовете с гневен пост. Ето какво заяви тя на всички онези "звЕзди", които се мислят за голяма работа и ги постави на мястото им. Предаваме думите й без редакторска намеса: "Тая сутрин секви глупости ми занимават главата... Като например - как па секи втори, дето генерално дори не трябва да си отваря устата, почнА да се изживява като пътеписец. Да се прави на Алеко (за справка - гугъл), на блогър, влогър, ютюбър и разни производни... Как па секи втори (да не кажа първи), почнА да си снима краката на пЕсък и да пише: "тук съм на Бали. Многу е хубуу! Мамо, виж мъ!", и до единия нокИт, обсипан с диаманДи - бутилка мега, гига скъпо (колкото тризонет на Витошка минимум) - шампанско. Естествено то не е "наше"! Там е само за снимката. Ама па мама е горда и се радва. Щото вижте вие, грамотните хейтъри къде сте, па мойто Мичи де си прИпича задницата! Как па секи втори почнА да се самоцитира с тъпни от рода на: "ас съм силна и не ми требет мъже!", и на следващата снимка се вижда окръглена сянка, която снима "деколтето" до некое ферари. И разбира се: " тук съм на Дубай. Итс вери хот, ма съмтаймс люн, друк пат съ снимам у пустинята!" Чес'но - аман от пластмасови хора с две минути съдържание. Че и по-малко! Що се занимавам с тва, при положение че Григор победи онзи дзвер, нямам ни най-малка представа!", изригна Елена Халваджиян.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.