Борис Болотов: Това е рецептата за лечение на болни зъби! На 87 нямам един паднал (ето какви са съставките)

https://goreshto.net/novini/boris-bolotov-tova-e-receptata-za-lechenie-na-bolni-zabi-na-87-nyamam-edin-padnal-eto-kakvi-sa-sastavkite/50177 Goreshto.net
Борис Болотов: Това е рецептата за лечение на болни зъби! На 87 нямам един паднал (ето какви са съставките)

Големият Борис Болотов е смятан за вълшебник от последователите му!

Известният академик Борис Болотов е уважаван и ценен от хиляди. Нещо повече - той е считан за вълшебник и основоположник на медицината на бъдещето. Неговите рецепти са правили чудеса с болните и дори с тези, страдащи от тумори и рак. Днес обаче ще ви представим една велика рецепта за лечение на зъби. Тя се радва на огромен успех в лечението на болни зъби и гарантира успешното им възстановяване. След нея е доказано, че едва крепящи се на венеца корени, се задържат здраво за него, а човек започва с лекота да дъвче с тях. Като не изпитва и минимална болка. Звучи невероятно, но е факт - дар, предоставен ни от природните лекарства. Трябва да се снабдим с половин литър водка от 40 градуса, половин чаша корени от аир и 20-ина грама прополис. С тези съставки се правят две настойки. Първата се прави като в половинката водка се накисват за една седмица корените от аир. А втората настойка се прави като в нови 500 грама водка със същия градус се прибавя 20 грама настърган прополис. Оставя се също една седмица да кисне. След това двете настойки се смесват и с тях се изплаква устата едновременно. Взимаме една лъжица от настойката с аир и една лъжица от тази с прополис - смесваме ги заедно и изплакваме устата хубаво. Добре е плакненето да продължи поне 3 минути, след което изплакваме устата си с вода. Това се прави преди лягане или когато усетим болка в зъбите. Борис Болотов отбелязва, че трябва да се практикува поне един месец, макар че болката и неприятното чувство ще изчезнат още на втория или третия ден. Аирът и прополисът проникват на дълбоко в болните ни зъби като аира обезболява корените, а прополисът пломбира и запълва всички микропукнатинки в тях. "Така корените спират да се рушат, а след месеци осезаемо заздравяват. Ще се радвате на здрави и работоспособни зъби, което е огромно, но за жалост рядко щастие в наши дни. Аз съм благодарен, че на 87 години дъвча с моите си зъби и нямам един паднал", казва Борис Болотов.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.