Борис Солтарийски плаче от радост: Жена му му съобщи най-великата за един мъж вест!

https://goreshto.net/novini/boris-soltariyski-plache-ot-radost-zhena-mu-mu-saobshti-nay-velikata-za-edin-mazh-vest/49936 Goreshto.net
Борис Солтарийски плаче от радост: Жена му му съобщи най-великата за един мъж вест!

Борис Солтарийски е пиян от щастие след това, което научи!

Певецът Борис Солтарийски бе разплакан от щастие. Съпругата му Аделина му съобщи най-благата вест в живота, твърдят достоверни източници. Борко ще става татко за втори път. Беквокалистът от "Шоуто на Слави" е научил за това преди дни и в момента е на седмото небе. Ади вече му роди едно дете преди 3 години. Тогава двамата и се венчаха на скромна церемония. Сега обаче вторият наследник е на път. Говори се, че Борис Солтарийски се надявал този път на син, тъй като вече има дъщеря. Най-важното обаче за него, разбира се, е да се роди живо и здраво. Борко и Аделина са заедно вече почти десетилетие. Те се запознаха в шоуто, когато хубавицата участва в "Умна и красива". Тогава не спечели надпреварата, но спечели любов до края на живота си. В момента певецът черпел всичко живо. Той отдавна жадувал за второ дете и сега мечтата му е напълно реална. Самата Аделина не изгаряла от желание пак да зачева, тъй като тъкмо успя да си върне старата фигура и сега пак ще я развали. След като обаче "случката" вече е станала, тя също била безкрайно щастлива. "Борко и Ади обожават децата. Може би в известна степен и те самите са още деца. Това е присъщо само на добрите хора." - споделят приятелите на двойката. Слави Трифонов лично се е обадил и на двамата, за да им честити новината. Това е нещо велико за Борис Солтарийски, защото Дългия много рядко се обажда по лични поводи. Очаква се втората рожба на младото семейство да се появи на този свят в края на зимата, т.е. към март 2018 г. Всички близки на Борис и Аделина вече са в трепетно очакване. "Той го заслужава, заслужава една голяма фамилия. Дано да я постигне, натам се е запътил." - коментират близки и роднини на изпълнителя на "Целуни ме".  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.