Бориса Тютюнджиева се озова в леглото на Русеви, но защо?

https://goreshto.net/novini/borisa-tyutyundzhieva-se-ozova-v-legloto-na-rusevi-no-zashto-2/49401 Goreshto.net
Бориса Тютюнджиева се озова в леглото на Русеви, но защо?

Красавицата от "Къртицата 2" Бориса Тютюнджиева продължава да доказва колко е близка със семейство Русеви

Приятелството между Бориса Тютюнджиева и Емил и Христина Русеви продължи и след "Къртицата 2: Разтърсване". Тримата вече няколко пъти бяха засечени на пазар и въобще не се крият. Емо всеки ден показва техни общи снимки във Facebook. Бориса Тютюнджиева е станала близка приятелка и с децата на Русеви, научи Goreshto.net. Те я наричали "како" и много й се радвали, защото я познавали добре от телевизора.

[caption id="attachment_4839" align="alignright" width="300"]Бориса Тютюнджиева опасно близка с Русеви Бориса Тютюнджиева опасно близка с Русеви[/caption]

Бо много често напоследък остава да преспи в дома на Русеви, са забелязали любопитни техни съседи, които виждат красавицата да си тръгва от тях на сутринта. Брачното ложе на Емил и Христина било доста широко и според слуховете Бориса Тютюнджиева понякога преспивала директно в леглото им.

Разбира се, това веднага отваря темата дали тримата само спят в него или правят и друго. Самата Бориса е заявила за списание "Блясък", че би направила тройка със семейството, но има вероятност това да го е казала просто на шега. Предвид честите й визити у Русеви обаче, тази тройка вече не изглежда толкова шеговито. Най-вероятно съвсем скоро ще се разбере със сигурност какво точно прави Бориса Тютюнджиева в леглото на Хриси и Емо.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.