Бориса втрещи: Отпадането ми от "Къртицата" не бе случайно

https://goreshto.net/novini/borisa-vtreshti-otpadaneto-mi-ot-karticata-ne-be-sluchayno/49391 Goreshto.net
Бориса втрещи: Отпадането ми от "Къртицата" не бе случайно

Бориса Тютюнджиева разкри как точно е отпаднала от риалитито "Къртицата", не е било никак случайно

"Гледайте отново отпадането ми от "Къртицата" и ще разберете, че то никак не беше случайно.". Тези думи изрече хубавицата Бориса Тютюнджиева днес в "Дневниците на Къртицата", видя Goreshto.net. Манекенката разясни, че е нямало как да победи истинската Къртица, визирайки че това е Емил Каменов. Охранителят отговори само за 30 секунди на 10-те въпроса в елиминационния тест и срази набързо Бориса, която имаше самочувствието на един от най-силните участници. Тя обаче е направила грешката да помисли Костя за Къртицата и това е довело до загубата й.

[caption id="attachment_4765" align="alignright" width="300"]Бориса Тютюнджиева е била обречена срещу Емил Каменов в Бориса Тютюнджиева е била обречена срещу Емил Каменов в "Къртицата 2"[/caption]

"Ако не е Емката, то Къртицата е Жоро и Емо го прикрива, но доста слаб актьор е той, веднага разбрах, че преиграва." - сподели прелестната Бориса Тютюнджиева.

В думите на хубавицата има логика, защото след разкриването на "Къртицата" - Емил Русев, Георги започна да проваля все повече мисии. Емил Каменов пък винаги е бил сред слабите играчи относно мисиите, но от няколко седмици той стана още по-жалък, а сега победи и Бориса на теста, което насочи изцяло вниманието към него. Двамата братя обаче си имат доста добър съюзник в задкулисните си игри и това е Ивайла Бакалова, която Бориса описа като много лицемерна.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.