Борисов: Като мисирки върху мен, стресирате ме! (ето какво заяви след изявлението на Радев)

https://goreshto.net/novini/borisov-kato-misirki-varhu-men-stresirate-me-eto-kakvo-zayavi-sled-izyavlenieto-na-radev/51083 Goreshto.net
Борисов: Като мисирки върху мен, стресирате ме! (ето какво заяви след изявлението на Радев)

Бойко Борисов коментира изявлението на президента Румен Радев повече от скандално!

Премиерът Бойко Борисов се изказа след като президентът Румен Радев свали доверието си от правителството днес. Ето какво заяви Борисов, а думите му сащисаха мнозина: "БОЙКО БОРИСОВ ЗА ИЗЯВЛЕНИЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА, ЧЕ СВАЛЯ ПОЛИТИЧЕСКО ДОВЕРИЕ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО, ПРЕД ЖУРНАЛИСТИ В ПЕРНИК.

Той не ни е избирал! Как ще свали нещо, което го няма. Това е намеса в разделението на властите, за което уж толкова много говори... Не той ни е дал властта!

Той е на настроения малко. Той си има проблеми с прокуратурата. Ние изобщо не сме се бъркали, даже съм забранил да се говори за това. Само преди няколко дни президентът даде висока оценка на правителството на среща с дипломатите. Аз още през декември казах, че не е президент като обединител, защото разединява нацията. Той днес повтаря каквото БСП и ДПС говорят. Ето кметът на Перник е до мен, кметът ( от БСП) казва, че 70 години БСП не са подменили водопровода на Перник... Съжалявам, че си е изпуснал нервите. Той има проблеми с друга, независима власт. Гледах сутринта секретарят му Митко. Келеш, той ще ми дава оценка! Четвърта година президентът води война на страната на БСП и ДПС. Към журналистите: Хабите ми енергията. Не ме интересува какво е казал. 20 часа на ден работя за хората. Той сега отклонява вниманието. И вие като мисирки сега, върху мен, ми стресирате ме... Какво общо имам с казаното от американския посланик?Не знам кой е този българин и не искам да знам. С новия главен прокурор не работим като преди. Не се срещаме всяка сряда, само сме определили рамката на работата: битова престъпност, организирана престъпност...службите си работят. Ето ми официалната позиция: Аз снех от президента политическо доверие през декември. Ние нямаме вече пресечна точка, между “Дондуков”1 и “Дондуков”2. Днес в 11:00 ч. сложих резолюция на негово писмо, с което иска министри да участват в българо-японски форум. Защо днес е избрал моментът да каже, че сваля доверие от правителството, не знам. Съжалявам. Съжалявам. - Никога не съм казвал, че ще се кандидатирам за президент. Как повече да го кажа?! - Смисълът на това изявление на президента е политически. Президентът си търси враг. Като имаше 3 месеца служебен кабинет, какво направи - само за грипените говореше. Както казваше дядо ми: Който гроб копае другиму, сам пада в него", цитира думите на премиера Борисов Соня Колтуклиева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.