Божествено ВИДЕО с Крисия Тодорова разтърси България

https://goreshto.net/novini/bozhestveno-video-s-krisiya-todorova-raztarsi-balgariya/49207 Goreshto.net
Божествено ВИДЕО с Крисия Тодорова разтърси България

Крисия Тодорова направи нещо невероятно... за пореден път

Божествено видео с Крисия Тодорова се върти из интернет през последните часове. На него уникалната Крисия Тодорова изпълнява много трудната песен Wrecking Ball, която в оригинал е на младата певица Miley Cyrus. Изпълнението на детето-чудо просто остави без думи цяла България. Слави Трифонов за пореден път със захлас изслуша песента, която поднася разградската принцеса, след което я изпрати с бурни аплодисменти, както и всички в залата.

Крисия Тодорова трябваше да изпее именно този хит, тъй като той й бе зададен от нейните съученици в Разград. Слави бе поставил задача класът на всяко дете да избере песента, с която то да се представи тази седмица. Предвид популярността на Miley Cyrus сред младото поколение, добита най-вече с детската филмова поредица "Хана Монтана", не е никак чудно, че точно това парче бе избрано от съучениците на Криси, счита Goreshto.net.

[caption id="attachment_3244" align="alignright" width="300"]Крисия Тодорова отново разтърси България Крисия Тодорова отново разтърси България[/caption]

Коментарите в интернет за изпълнението на 9-годишното момиченце снощи са невероятни. Всички са възхитени от гласовите дадености на Крисия Тодорова, като мнозина определят именно нейното изпълнение за номер едно на вечерта. Трябва да се отбележи все пак, че Симона Иванова и Гергана Тодорова също се справиха отлично с песните си, но Крисия отдавна доказа, че е любимката на публиката, тъй като притежава невероятен чар и харизма, които най-вероятно ще я тласкат напред в живота и за в бъдеще.

Вижте, чуйте си се насладете на уникалното видео, което събра толкова много гледания и харесвания само за няколко часа. Просто брилянтно! Браво на Крисия Тодорова!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.