Божие чудо: Аязмо с лечебна вода в гората до село Каран Върбовка! (цери очите, бъбреците, уроки и безплодие)

https://goreshto.net/novini/bozhie-chudo-ayazmo-s-lechebna-voda-v-gorata-do-selo-karan-varbovka-ceri-ochite-babrecite-uroki-i-bezplodie/49687 Goreshto.net
Божие чудо: Аязмо с лечебна вода в гората до село Каран Върбовка! (цери очите, бъбреците, уроки и безплодие)

Аязмото с лечебна вода в манастира край село Каран Върбовка е признато от хората за Божие чудо!

Много са енергийните и лечебни места в нашата малка родина. И това ще потвърдят редица хора, потърсили помощ и спасение от болести, лоши енергии и други. Село Каран Върбовка е едно от тези места, което се слави с лечебната вода на аязмо, "скрито" в манастира "Света Марина". [caption id="attachment_7021" align="alignright" width="260"]лечебна вода Божие чудо е тази лечебна вода в аязмото на манастира "Света Марина"[/caption] Манастирът се намира в прекрасна борова гора, близо до село Каран Върбовка и затова местните още го наричат Каранвърбовския манастир. Местонахождението на самото село е на около 50 километра от Русе и на 20-ина километра от град Две могили. Изграждането на манастир "Света Марина" датира още от периода 1828-1859 година, по времето на княз Богориди. Той е бил опожарен от турците по време на робството, но е възстановен отново след 1890-та година. Има и легенда, която гласи, че навръх празника на Света Марина 17 юли, едно момченце измило очите си с водата, която течала в нивата на баща му и прогледнало. Детето било син на турчин, който подарил земята си на местните, от огромна благодарност за чудото. Тогава местните жители построили църква, непосредствено до аязмото. Изворчето с лековитата вода се намира в средата на тази манастирска църква, където е изграден кладенец. До него ни водят масивни каменни стъпала. Кладенецът е ограден от осмоъгълен парапет с три врати. А лековитата вода блика и извън стените на църквата като тече от четири чучура. За да могат вярващите спокойно да дойдат и да си налеят от нея. Мнозина са тези, които са убедени, че тази лечебна вода е Божие чудо. Тъй като с помощта на Света Марина, тя лекува успешно очни болести, заболявания на бъбреците, наличие на уроки и безплодие. Единственото, което трябва да направите, е да отидете на това Свещено място и да си налеете от водата в аязмото. Може да пиете от нея, да миете лицето си или да напръскате дома си. Но не забравяйте, че винаги и във всеки момент трябва да вярвате. Без пълната ви и безпрекословна вяра, сами затваряте чакрите си и пречите на чудото да се случи.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.